Bölgesel Amatör Lig (BAL) 13'üncü Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, deplasmanda oynayacağı Sultangazispor erteleme maçı için İstanbul'a gitti. Kırmızı-lacivertli takım, bu zorlu karşılaşmadan mutlak 3 puan hedefliyor. Antrenör Uğur Terzi, kazanmak için sahaya çıkacaklarını belirterek, Her iki takım için de zor bir maç. Zoru kolaya çeviren taraf biz olacağız dedi.
Zonguldak Kömürspor, grupta 29 Ocak 2012 tarihinde oynanması gereken, ancak olumsuz hava koşulları nedeniyle oynanamayan Sultangazispor erteleme maçına yarın çıkacak. Grubun yeni lideri Sultangazispor ile deplasmanda karşılaşacak kırmızı-lacivertli takım, zorlu karşılaşma için İstanbul'a gitti. Maçın oynanacağı Cebeci Stadı'nda  akşam saatlerinde idman yapan kırmızı-lacivertli takım, Sultangazispor maçının teknik-taktik çalışmasını gerçekleştirdi. Geçtiğimiz gün, Sultangazispor'un Bartınspor ile oynadığı ve sahadan 4-2'lik galibiyetle ayrıldığı maçı canlı takip eden Antrenör Uğur Terzi, bu maçta tuttuğu notları oyuncularına aktardı. Rakibini, oyuncularına ezberleten Terzi, oyuncularına güveniyor.
DERSİMİZİ ALDIK
5 puan kaybettikleri son 2 maçtan yeterince ders çıkarttıklarının altını çizen Antrenör Uğur Terzi, Artık kişisel hatalara 'dur' demenin zamanı geldi. Oynadığımız Kozluspor ve Düzce Beyköy Belediyespor maçlarında kaybettiğimiz puanlar, hep kendi hatalarımızdan kaynaklandı. Bu maçlardan 'dersimizi aldık' diye düşünüyorum. Şimdi artık grupta kaderimizi belirleyecek lider Sultangazispor ile zorlu 90 dakikaya çıkacağız. Maçın zor geçeceği biliniyor. Zoru kolaya çevirecek çalışmaları yapıyoruz dedi.

GÜCÜMÜZÜ GÖRECEKLER
Rakiplerini canlı izlediğini, eksilerini-artılarını gördüklerini belirten Terzi, Sultangazispor gerçekten bu ligi domine edebilecek güçte. Bartınspor ile oynadıkları maçta bunu gösterdiler. İç sahada 6'da 6 yapan İstanbul temsilcisine karşı gerekli önlemlerimizi alacağız. Evinde bileği bükülmeyen takımı yenip, gücümüzü göstereceğiz.
Son 2 maçta kaybedilen 5 puanı Sultangazi-spor'u yenerek telafi edeceğiz dedi.