STAT: Seyrantepe.
HAKEMLER: Serdar Bahçıvan **, Şeref Basmacı **, Musa Yılmaz **.
DİYARBAKIR ERGANİSPOR: Necdet Şahin **, Mehmet Emin **, Osman Anlı **, Deniz Işık **, Vakkas Kör **, Mehmet Güler **, Cihan Işık *(Dk.77 İnan *), Onur Kaçar *(Dk.66 İlker *), Osman Karlı *(Dk.55 Kadir *), Emrullah Harman **, Medet Aylar **.
KİLİMLİ BELEDİYESPOR: Gökhan Yılmaz ***, Ali Kemal ***, Erdinç Kedikli ***, Ali Çevik ***, Gürkan Durmuş ***, Muhammet Utku **(Dk.46 Şahin **), Emin Erol ***, Emrah Sevim *(Dk.30 Alişen Kandil ***), Soner Sitar ***, Kader Kaynar **(Dk.57 Hasan Durmaz **), Doğan Çift ***.
GOL: Dk.69 Doğan Çift (Kilimli Belediyespor)
SARI KARTLAR: Emin, Kadir Can (Erganispor), Alişen (Kilimli Belediyespor)

Spor Toto 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta mücade-le eden temsilcimiz Kilimli Belediyespor, Diyarbakır deplasmanında Erganispor'u tek golle geçerek, altın değerinde 3 puanın sahibi oldu. Sarı-siyahlı takımın mücadele ettiği 2'nci Grup'taki en uzak deplasman olan Diyarbakır'da takımı galibiyete uçuran isim 69'uncu dakikada Doğan oldu. Ligde en son galibiyetini 8'inci haftada yine deplasmanda Gölcükspor'u 1-0 yenerek alan temsilcimiz, uzun bir aradan sonra galibiyet hasretine bu sefer Diyarbakır'da son verdi. Rakibi karşısında 90 dakika iyi mücadele eden Kilimli Belediyespor, Erganispor'a fazla pozisyon vermedi. İlk yarıya her iki takımda girdiği gol pozisyonlarından yararlanamayınca, soyunma odalarına golsüz eşitlikle girdi. İkinci yarıya galibiyet parolasıyla çıkan temsilcimiz, rakibine oranla daha atak bir oyun sergiledi. En son Karsspor karşısında ilk onbirde başlayan ve etkili oyununu bir golle süsleyen Doğan, Diyarbakır deplasmanını da boş geçmedi. Emin'in sağ kanattan kestiği top savunmayı geçip Doğan'ın önünde kaldı. Doğan'ın bekletmeden yaptığı vuruşta kaleci Necdet'i geçen top ağlarla buluştu ve takımına hayat veren golü kaydetti. Deplasman-larda iyi bir performans sergilediklerini belirten Kilimli Belediyespor Teknik Direktörü Raşit Çalık, galibiyetin üzerlerindeki stresi attığının altını çizerek, Zor bir deplasmandı. Çok iyi bir mücadelenin ardından tek golle de olsa galip gelmek mutlu edici. İnşallah hafta arası söylediğim gibi Erganispor bizim çıkış maçımız olacaktır. Artık içerde oynadığımız maçları da kazanmak istiyoruz. Haftaya saha ve seyircimiz önünde OYAK Renaultspor'u ağırlayacağız. Şimdi tek düşüncemiz bu maç dedi.