Zonguldak Kömürspor'da Kulüp Başkanı Salih Demir'in "Hocamız yerli olacak ."sözleri gözleri muhtemel adaylara çevirdi. Elmas'ta yeni sezon için Cahit Terzi'nin ismi öne çıkıyor. Bu sezon Asmaspor'u Süper Amatör Lig'de Şampiyonluğa taşıyan  ve daha önce de  Zonguldak Kömürspor'u 2 kez çalıştıran Terzi ile her konuda anlaşıldığı sadece resmi açıklama için beklendiği  de ileri sürüldü.

 

Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluğu son maçta kaçıran Zonguldak Kömürspor yeni sezon hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Raşit Çalık ile yollarını ayıran kırmızı-lacivertli yönetim, yeni sezonda takımı emanet edeceği antrenör arayışına başladı.Kulüp Başkanı Salih Demir'in "Hocamız yerli olacak."sözü gözleri İldeki yerli hocalara çevirirken bu ismin büyük bir olasılıkla Cahit Terzi olacağı konuşuluyor.Kimi kaynaklara göre ise bu anlaşma çoktan yapıldı,sadece resmi açıklama bekleniyor.Alternatif isimler ise  Volkan Yayın ve Ahmet Kaya.
Bankoğlu,yardımcısı mı olacak ? 2009-2010 sezonun Zonguldakspor'u çalıştıran Cahit Terzi’nin o dönem yardımcılığını Serkan Bankoğlu yapmıştı. Terzi, Bankoğlu'nun yanı sıra Asmaspor da birlikta çalıştığı yardımcısı  Birol Yılmaz ile de çalışabilir. Bankoğlu geçtiğimiz gün Çaycumaspor'daki görevinden istifa etmişti