Zonguldak'ta, Türkiye Futbol Federasyonu ve TÜFAD İstanbul Şubesi işbirliğiyle düzenlenen  TFF Grassroots C Antrenör kursu sürüyor. TFF Eğitmenleri Muammer Birdal ile  Özer Yurteri idaresinde  gerçekleşen ve  10 gün  sürecek olan kursta, adaylara teorik ve saha uygulamaları bilgileri veriliyor.Adaylar arasında eski hakem ve spor yorumcusu Cem Papila da var.
Zonguldak'ta, Türkiye Futbol Federasyonu ve TÜFAD İstanbul Şubesi işbirliğiyle düzenlenen  TFF Grassroots C Antrenör kursu sürüyor.Zonguldaklı Eğitmen Muammer Birdal, kursa katılan adaylar arasında Süper Lig'de görev yapabilecek Antrenörlerin çıkabileceğini bunun için vizyonun çok önemli olduğunu kaydetti. Birdal, Hiç Antrenör olmamış Antrenörlere amatör bir kurs veriyoruz. Kursun adı amatör ama içeriğine baktığımızda bugün üst düzey bir çalışma ortaya koyacağız. " ifadelerini kullandı.
Papila Antrenör olacak !.
Hakemlik görevinden ayrıldıktan  sonra  bir süre spor yorumculuğuna yapan Cem Papila, Zonguldak'ta açılan TFF Grassroots C Antrenör Kursu'na katılan kursiyerler arasındaki yerini aldı.Bu girişimini "Saha kenarındaki havayı solumak istedim."diye özetleyen Papila, Amatör olarak futbol oynadım, uzun süre hakemlik yaptım. Şimdide saha kenarındaki havayı solumak   ve bu psikolojiyi merak ettiğim için buradayım. Antrenör olarak da  futbolun içerisinde görev yapmak istiyorum dedi.