Başkan Posbıyık: Ereğli halkının özellikle futbolda başarıya özlem duyduğunu biliyorum. Belediyede yakında yapacağımız büyük projelerle önemli çalışmalara imza atacağız. Hizmetlerimizle tarihe not düşmek istiyoruz. Kdz. Ereğli Belediyespor’da da aynı şekilde yönetim kurulumuzla birlik ve beraberlik içinde tarihe not düşmek istiyoruz. Bunun için çaba harcayacağız.


Kdz. Ereğli Belediyespor’da geçtiğimiz günlerde yapılan olağan genel kurulda oluşan yönetim kurulu Kdz. Ereğli Belediye ve Belediyespor Kulüp Başkanı Halil Posbıyık başkanlığında Belediyespor Kışla Spor Tesislerinde toplanarak görev bölümü yaptı.

TARİHE NOT DÜŞMEK İSTİYORUZ

Toplantıda konuşan Başkan Posbıyık, birlik ve beraberlik içinde Ereğli’nin futbolda beklediği başarı özlemeni sona erdirmek istediklerini belirterek “ Kongrede oluşan yeni yönetimimiz hayırlı olsun. Kongrede de belirttiğim gibi Ereğli halkının özellikle futbolda başarıya özlem duyduğunu biliyorum. Belediyede yakında yapacağımız büyük projelerle önemli çalışmalara imza atacağız. Hizmetlerimizle tarihe not düşmek istiyoruz. Belediyespor’da da aynı şekilde yönetim kurulumuzla birlik ve beraberlik içinde tarihe not düşmek istiyoruz. Bunun için çaba harcayacağız. Bunu başarmak istiyoruz.

ZİNCİRİ KIRMAK İÇİN ÇABA GÖSTERECEĞİZ

El ele vererek zinciri kırmak istiyoruz. Başarı elde elde etmek istiyoruz. Bu da fedakârlıktan birlik ve beraberlikten geçiyor. Bu sezon ağırlığımızı koymak istiyoruz” dedi.

Toplantı sonunda yönetim kurulu üyeleri görüşlerini dile getirirken birlik ve beraberlik mesajları verildi. Oluşturulan transfer komitesi çalışmalarına başladı.


Kdz. Ereğli Belediyespor’da yeni yönetiminde görev dağılımı şöyle:

Halil Posbıyık (Başkan)

İhsan Yazıcıoğlu (2. Başkan)

Satılmış Yiğit (Genel Sekreter)

Oğuz Cömert (As Başkan) Tesisler ve Sosyal İlişkiler Sorumlusu

Sertan Kuzu (As Başkan) Kadın Futbol – Altyapı Sorumlusu

Tarkan Atik (As Başkan) Salon Sporları Sorumlusu

Deniz Koca (As Başkan) Futbol Şube Sorumlusu

Halit Aydın (Tesisler ve Sosyal İlişkiler Sorumlusu)

Av. Özgen Aydın (Hukuk İşleri Sorumlusu)

Ufuk Çakmakoğlu (Futbol Şube Sorumlusu)

Sercan Demir (Futbol Şube Sorumlusu)

Muhammet Ali Ateş (Kadın Futbol – Altyapılar Sorumlusu)

Kerim Sağlam (Kadın Futbol – Altyapılar Sorumlusu)

Serkan Aydemir (İletişim ve Medya Sorumlusu)

Ali Ceylan (Tanıtım ve Sponsorluk)

Volkan Türkoğlu (Dış İlişkiler Sorumlusu)

Recep Köksal (Mali İşler Sorumlusu – Halı Saha İktisadi İşlt.)