AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen 'Sevgi, Barış ve Dostluk Turnuvası'nın finali Kilimli ve AK Devrek arasında oynanacak. AK Parti Merkez İlçe ve Ar-Ge Başkanlığı tarafından organize edilen turnuva hakkında basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya AK Parti Merkez İlçe Başkanı Celal Aytekin Kazancı, Ar-Ge Başkanı Aziz Aydoğdu ve partililer katıldı. Toplantıda turnuva hakkında bilgiler veren Aydoğdu, "Bu turnuvaya 22 takım katılmıştı. Turnuvada final aşamasına gelindi. Müsabakalara katılan arkadaşlarımızın bu güne kadar hiçbir aykırı davranışı olmamıştı. Kupaları ve teşekkür belgelerini final müsabakalarından sonra arkadaşlarımıza vereceğiz" dedi.
Turnuvanın iyi bir sonuca geldiğini dile getiren AK Parti Merkez İlçe Başkanı Celal Aytekin Kazancı, "Turnuva maksadına ulaştı. Turnuvaya katılan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Final müsabakalarından sonra ödül töreni düzenleyeceğiz. Tüm teşkilat mensubu ve basın mensubu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Umarım, son müsabakalarımız da şölen havasında tamamlanır. Ayrıca, milletvekillerimizi davet ettik. Vekillerimizi final maçında 10 dakikalığına temsili oynatmak istiyoruz" diye konuştu.
Kilimli Halı Saha'da 7 Mart 2010 günü oynanacak final maçının 18-19 saatleri arasında, Yeşil Mahalle-Tepebaşı arasında oynanacak üçüncülük dördüncülük maçının da 17-18 saatleri arasında oynanacağı bildirildi.