Alaplı Aktif Spor Kulüp Başkanı Hüseyin Uğuz, ve yönetim kurulu üyeleri, Güreş federasyonu Başkanı eski Ak Parti Sivas Milletvekili Hamza Yerlikaya ve Ak Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan'ı ziyaret etti.
Ziyaretin ardından gazetecilere açıklama yapan Uğuz, Alaplı'da güreş sporunun gelişmesi için Güreş federasyonu Başkanı Hamza Yerlikayayı ziyaret ettiklerini söyledi.
Ziyaretin çok olumlu geçtiğini ifade eden Uğuz, Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç tarafından hazırlanan Güreş Eğitim ve Gençlik Merkezi projesini Hamza Yerlikaya'ya sunduk. Yerlikaya bize projesinin çok güzel olduğunu destekleyeceğini söyledi. Ayrıca Alaplı'daki güreşin gelişmesi içinde destek sözü vererek ocak ayında malzeme yardımı yapacağını sözünü aldık. Ardından Ak Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan'ı TBMM ziyaret ederek Güreş Eğitim ve Gençlik Merkezi projesini sunduk. Sayın Milletvekilimiz projeyi inceleyeceklerini söyledi. İlçemizde güreşin gelişmesi için elimizden geleni yapacağız. Aktif spor kulübü bünyesinde 80 tane güreşçimiz var. Bu güreşçilerimiz hepsi genç ileride bu güreşçilerden dünya şampiyonu çıkacağına ben inanıyorum.
Ziyarete, Alaplı Aktif Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Uğuz, yönetim kurulu üyeleri Mustafa Atmış, Şeref Çoşkun, Barış Aslancan ve Hakkı Yiğit katıldı.