Alaplı Belediyesi Kültür Salonunda yapılan genel kurulda üyelerin tamamının oyunu alan Serdar Akyol, Kulüp Başkanı seçildi.

Akyol, gazetecilere yaptığı açıklamada, Alaplı Belediye sporla daha büyük başarılara imza atmak için yola devam etme kararı aldıklarını söyledi.

6 ay gibi bir süredir Kulüp Başkanlığı yaptığını bu sürede Kulübün menfaatleri doğrultusuna çalıştığını ifade eden Akyol, “ Alaplı Belediye Spor Kulp Başkanlığı görevine beni yeniden seçen üyelerimize çok teşekkür ediyorum. 6 ay önce bu göreve gelmiştim. 6 ayda Kulübümüz daha üst sevilere çıkarmak ve yeni branşlar hizmete sokmak için çalıştık. İlçemizdeki spor yapmak isteyen tim gençlerimizi Kulp çatısı altında toplamak istiyoruz. Futbol kulübümüz var. Kız voleybol takımı kurduk. Kadın futbol takımı kurmayı planlıyoruz. Daha birçok branşta sporcu yetiştirmek istiyoruz. Alaplı Belediye Spor Futbol Kulübümüz Zonguldak süper Amatör liginde genç bir kadroyla mücadele ediyor. 2. yarı öncesi yeni transferlerimiz olacak. Bunu için ekibimiz çalışıyor. Kulüp olarak desteği ihtiyacımız var. İlçemizdeki esnaflarımızdan ve sporseverlerimizden Alaplı Spora sahip çıkarak destek vermelerini istiyoruz. Bun için Alaplı Belediye Spora destek gecesi düzenleyeceğiz.”