STAD: BEYÇAYIRI
BAŞLAMA SAATİ: 14.30
HAKEMLER: Muhammet Ali Doğan*, Muhammet Şahin**, Turgut Özkasapoğlu**
ALAPLI BELEDİYESPOR. Bülent***, Salim***, Bayram***, Ahmet***, Hüseyin***, Erdi*, Tarık**, Emrah**, Erdal*, Tayfun*, Sercan*
EREĞLİ DEVLET HASTANESİSPOR: Aykut***, Burhan**, Murat**, Birol**, Özden*(Barış***), Sinan**, Sezer**, Murat Üçer***, Oğuz*, Serbay*, Emrah**

Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig'de geçtiğimiz haftanın iki mağlup ekibini karşı karşıya getiren ve Devlet Hastanesispor Kulübü Başkanı Recep ERdoğan ile Alaplı Belediyespor Kulübü Başkanı   karşılaşmada gülen taraf, rakibini 1-0 mağlup eden Alaplı Belediyespor oldu. alaplı temsilcisinin kalecisi Bülent, yaptığı kritik kurtarışlar ve başarılı müdahaleleriyle kalesinde devleşti.
Karşılaşma, Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin aynı gün oynanması ve sahada mücadelede eden iki takımın forma renklerinin de iki ezeli rakibi çağrıştırması dolayısıyla gülümseler altında başladı.
Karşılaşmaya hızlı başlayan Alaplı temsilcisi 2. dakikada golü buldu ancak kalkan ofsayt bayrağı ile gol geçerlilik kazanmadı.
8. dakikada sol taraftan kullanılan Alaplı kornerinden sonuç çıkmazken, 9. dakikada gelişen Ereğli Devlet Hastanesispor atağında ceza sahası dışından vuran Murat Üçer'in şutunda gol gelmedi.
11. dakikada sağ taraftan kullanılan kornerde Emrah'ın kafası, Alaplı kalecisi Bülent'in kontrolünde auta çıkarken, bu dakikadan sonra Alaplı Belediyespor takımı, defansın arkasıa atılan uzun toplarla pozisyon üretmeye çalıştı.
16. dakikada Alaplı takımı gole çok yaklaştı ama Erdal'ın kale önüne çıkardığı pası Devlet Hastanesi oyuncuları son anda kornere atmayı başardı.
17. dakikada, bu pozisyonun hemen ardından kullanılan köşe atışında ise Ahmet, önünde bulduğu topu filelere gönderdi ve maçın tek golüne imza attı: 1-0
Alaplı Belediyespor bu golden sonra 21. dakikada Tayfun ile bir gol denemesinde bulunsa da, bu dakikalarda oyunun kontrolü Devlet Hastanesi takımının eline geçti. Buna rağmen sarı-kırmılı takımın sol kanadı büyük açıklar verdiyse de, Alaplı Belediyespor bunu fırsata dönüştüremedi. 36. dakikada Serbay'ın kafa şutuyla beraberlik fırsatı yakalayan Devlet Hastanesi, 41. dakikada ise kelimenin tam anlamıyla atması gereken bir golü hediye edercesine uygun bir durumdan yararlanamadı. Alaplı Belediyesi defansının 1'e 3 yakalandığı pozisyonda Oğuz sağında bulunan arkadaşlarına pas vermek yerine ceza sahası dışından şut çekmeyi tercih etti ve top direk dibinden auta çıktı. 44. dakikada yaşanan ve seyircilerin de karıştığı bir gerginlik sonrasındaiki takımın kaptanı Murat ve Emrah sarı kartla cezalandırıldılar.
İlk yarının uzatma dakikalarında iki elverişli pozisyonda ikinci golü bulamayan Alaplı Belediyespor, soyunma odasına 1-0 önde girdi.
Karşılaşmanın 2. yarısının ilk dakikaları Alaplı takımının baskısı altında geçti; ancak ilk ciddi tehlike 53. dakikada Murat Üçer ile Devlet Hastanesi takımından geldi. 55. dakikada kullanılan serbest vuruşta kaleci Bülent rakibe beraberlik şansını vermezken, hemen bir dakika sonra ise Erdal kötü bir vuruşla takımını ikinci golden eden oyuncu oldu. Kaleci Bülent ise 63'te Oğuz'un, 67'de de oyuna sonradan giren Semih'in şutlarında mükemmel kurtarışlara imza attı. 76. dakikada ise Emrah'ın göğsüyle düzeltip demi-vole ile kaleye gönderdiği topu bu kez kaleci Aykut mükemmel bir refleksle çıkarırken, 77. dakikada, sahanın en kötüsü olan Erdal, altı pastan topu Devlet Hastanesi fileleri yerine direk dibinden auta gönderdi. 78. dakikada Oğuz'un şutunda ise Bülent, "Bu maçta gol yemeyeceğim", diye haykırırcasına bir gole daha mani oldu. 1-0 Alaplı Belediyespor'un üstünlüğü ile sona eren, genelde zevksiz ve vasatı geçmeyen mücadelede Alaplı kalecisi Bülent ve Devlet Hastanesi takımında da sakatlanan Özden'in yerine oyuna giren ve defansı toparlayan Barış sahanın yıldızları oldular.  Zonguldak Süper Amatör Lig'de 25 Ekim Pazar günü oynanan diğer karşılaşmalarda Zonguldakspor Karadenizpor'u 6-1, Kilimli Belediyespor da Devrek Belediyespor'u 2-0 mağlup etti.