Alaplı Belediyespor yönetimi yeni sezon için düğmeye bastı. Başkan Ali Eren, 5 kişiden oluşan transfer komitesinin bugünden itibaren iç ve dış transfer çalışmalarını titizlikle yürüteceğini söyledi.

 

Deplasmanlı Amatör Süper Lig takımlarından Alaplı Belediyespor’un Kulüp Başkanı Ali Eren, yeni sezon öncesi transfer komitesini oluşturduklarını söyledi.

Ali Eren, beraberinde yöneticilerle birlikte düzenlediği basın toplantısında, yeni sezon için transfer çalışmalarının sağlıklı bir şekilde yürütülmesi için 5 kişiden oluşan ekiple transfer komitesini oluşturduklarını söyledi.

Eren, şunları söyledi; “Yönetimi olarak 2 yıldır üstün çaba göstererek takımı 1 Amatör Küme'den Deplasmanlı Amatör Süper Lige taşıdık. Süper Lig’de ilk üç içersine girdik ve TFF 3. Lige Terfi Şampiyonası’na katıldık fakat şansız bir şekilde elendik. Bunu tüm halkımızın desteği ile yaptık. Amacımız yine bu yıl Süper Amatör Küme'de şampiyon olarak 3. Lig'de yer almaktır. 2 yıldır önemli bir yatırım yaptık. 38 futbolcuyu iki yılda renklerimize bağladık. Takımımız 200 bin TL'lik bütçeye ulaştı. Şu anda 31 bin TL borcumuz 40 bin TL ise alacağımız var.

Öte yandan önümüzdeki sezon için transfer komitesini oluşturduk. Komitemizde Kulüp Asbaşkanı Türker Ulukaya, Fatih Gülsoy, Metin Özdin, Cengiz Doğan ve Murat Coşkun yer alıyor. Hedefimiz yine şampiyonluk. Yalnız ilçede idman yapacak ve futbol oynayacak bir stadımız yok. Bu konuda da çalışma bekliyoruz. Belediye yönetimi ile de bir sıkıntımız koordineli bir şekilde çalışıyoruz.”