Zonguldak Süper Amatör Ligde iddiasını sürdüren Alaplı Belediyespor, kendi saha ve seyircisi önünde ağırladığı Kilimli Belediyespor'u yenerek haftayı 3 puanla kapatmayı başarırken, lider Devrek Belediyespor'un puan kaybetmesi ile yeniden liderliğe yükseldi.



Alaplı Şehir Stadında oynanan karşılaşmada ev sahibi ekip baştan sona üstün götürdüğü 90 dakikada 3 puanı Furkan'ın (2) ve İsmail'in attığı gol ile geçti. 90 Dakika sonunda sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrılan Alaplı Belediyespor'lu futbolcular galibiyet sevincini kendilerini iç ve dış sahada yalnız bırakmayan taraftarları ile paylaştı.



Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin de maç öncesi soyunma odasına gelerek oyunculara başarı temennisinde bulundu. Hedeflerinin şampiyonluk olduğunu anlatan Tekin, "Yönetim, taraftar ve futbolcular olarak şampiyonluğa kenetlendik. Bize yakışan şekilde mücadelemizi ortaya koyacağız. Oyuncularımız yüreklerini ortaya koyuyor ve Alaplı Belediyespor'u şampiyon yapabilmek için ter döküyorlar. İnşallah hedefimize ulaşacağız. Bir kez daha alınan galibiyetten dolayı oyuncularımızı kutluyorum, taraftarlarımıza desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum" dedi.