Kocaeli Gölcük'teki Voleybol 3.Lig'e Yükselme Play-Off Grup Maçlarında ikinci olan Alaplı Belediyespor Erkek Voleybol Takımı'nın 3.Lig'e yükselebilmek için umutlu bekleyişi sürüyor.
Gölcük'te oynanan ve Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu ile bazı Belediye Meclisi Üyelerinin de izlediği maçlarda; Sakarya Adaspor'un ardından grubunda ikinci sırayı alan Alaplı Belediyespor Erkek Voleybol Takımı'nın, 3. Lig'e yükselip yükselemeyeceği büyük bir olasılıkla bugün belli olacak.
12 gruptaki 48 takımın katılımıyla oluşan 3. Lig'e Yükselme Play-off Grup Maçlarında, Sakarya Adaspor, Konya Emniyet Gücü ve Ankara Barosu ile aynı grupta yer alan Alaplı Belediyespor, Ankara Barosu'nun gruptan çekilmesiyle iki maç oynamış ve Konya Emniyet Gücü'nü 3-0 yenerken, Sakarya Adaspor'a 3-mağlup olmuştu. Statü gereği, 12 grubun birincileri 3. Lig'e doğrudan yükseliyor. Grubunda ikinci olan takımlardan en iyi averaja sahip 4 takımın 3. Lig'e yükselme şansını yakalayacak olması da Alaplı Belediyespor'u umutlandırıyor.
Biri hükmen (3-0) olmak üze-re, iki galibiyet, bir mağlubiyetle 6 puanı bulunan Alaplı Belediye-spor, grubunda ikinci olan takımlar arasında, en iyi averaja sahip 4 takım arasında yer bulabilirse, 3. Lig'e adım atacak.