Gençlik ve Spor İl Müdürü Uğur Akdeniz ve Şube Müdürü Ayhan Taşkın, Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu'nu ziyaret ettiler.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Uğur Akdeniz, 690 Evler semtindeki Alaplı Futbol Sahası'nın KDV  hariç 415 bin lira bedelli sentetik çim ihalesinin yapıldığını, ihalenin sonuçlanmasının ardından sentetik çim kaplama çalışmalarına başlanacağını bildirdi. Akdeniz, yapılacak çalışma kapsamında,  futbol sahasının zemininin sentetik çim kaplanmasının yanı sıra, 4 kulvarlı atletizm pistinin ve  sahanın tel örgülerinin de yapılacağını bildirdi.
Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, Alaplı Futbol Sahası'nın sentetik çimle kaplanması için başlattıkları girişimin olumlu sonuçlanmasının mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, Sahanın sentetik çim kaplanmasıyla artık resmi futbol ve atletizm müsabakalarını kendi sahamızda oynayabileceğiz. Hiç kuşkusuz, bu da İlçemizin sportif alandaki başarılarını daha da artıracaktır. Önümüzdeki sezondan itibaren İlçemizdeki amatör spor kulüpleri artık kendi evinde maçlarını oynayabilecek. İlçemiz sporseverleri, ilçemiz takımlarının maçlarını İlçemizde izleyebilecek. Bu, İlçemiz sporu için de bir dönüm noktası olacak. Sentetik çim futbol sahasının şimdiden ilçemize hayırlı olmasını diliyorum dedi.