Deplasmanlı Süper Amatör Kümede kar nedeniyle ertelenen Alaplı Belediyespor-Zonguldak Gençlik maçı Beyçayırı Stadında oynandı. Az sayıda taraftarın izlediği karşılaşmada ilk yarı golsüz sona erdi.
İlk yarı boyunca her iki ekip kontrollü oyunu tercih ederken Alaplı Belediyespor gol noktalarında oldukça etkisiz kaldı. Karşılaşmanın ikinci yarısında ise diri bir Zonguldak Gençlik takımı vardı. Oyun kontrolünü elinde bulunduran Zonguldak Gençlik kalesinde 73. dakikada Tayfun'un attığı gol ile şok yaşadı.
Rakip kaleye ataklarını sıklaştıran Zonguldak Gençlik kümede kalma adına her noktaya baskı yapmaya çalıştı. Dakikalar 83'ü gösterdiğinde Ertuğrul ceza sahası dışından çok sert vurdu filelerle buluştu.
Bu golle oldukça ümitlenen Zonguldak Gençlik son bölümlerde atak üstüne atak yapmaya çalıştı. Dakikalar 89'u gösterdiğinde oyuna sonradan giren Oğuzcan kontratakta topu filelere gönderdi ve takımını 2-1 öne geçirdi.
Bu golle adeta çöken Zonguldak Gençlik kalan kısa bölümde de bekleneni veremedi ve sahadan 2-1 mağlup ayrılarak küme düşmeyi büyük oranda garantiledi.