Alaplı Atalay Anadolu Lisesi, serbest stil güreş müsabakalarında il birinciliğini elde etti. Alaplı Atalay Anadolu Lisesi, Zonguldak’ta yapılan serbest stil güreş müsabakalarında birinciliği elde etti.
Üç sıklette de şampiyonluğu kazanan Alaplı Atalay Anadolu Lisesi 21-23 Ocak 2011 tarihleri arasında Kastamonu’da düzenlenecek olan bölge şampiyonasında ili temsil edecek.
Alaplı Atalay Anadolu Lisesi Müdürü Selim Dervişoğlu, ”Okulumuz daha önce liselerarası futbol turnuvasında ilçe birincisi olarak ilçemizi ilde temsil etmeye hak kazanmıştı.  Zonguldak’ta yapılan serbest stil güreş müsabakalarında katıldığı üç sıklette de şampiyon olarak ilçemizi ve ilimizi 21-23 Ocak 2011 tarihinde Kastamonu’da yapılacak bölge şampiyonluğu müsabakalarında temsil etme hakkı kazandı. Şampiyonada öğrencilerimizden 66 kiloda Mustafa Tay, 74 Kilo’da Abdüssamet Arabacıoğlu ve 96 kiloda Oğuzhan Bozkurt rakiplerini yenerek kendi kategorilerinde il birincisi oldular. Okulumuzun bu başarısı özellikle ata sporumuz güreşin gençlerimiz arasında tanınması ve desteklenmesi açısından önemli” diye konuştu.
Alaplı Aktif Gençlik ve Spor Kulübü sorumlusu Hüseyin Uğuz da yaptığı konuşmada, ”Öğrencilerimizin güreş müsabakalarındaki başarısı bu dalda ne kadar yetenekli olduklarını bizlere gösteriyor. Okulumuz ve öğrencilerimizin maddi olarak desteklenmeleri halinde daha büyük başarılar kazanacaklarına inanıyorum” dedi.