Okullararası Küçük Erkekler Futbol Türkiye Şampiyonası'nda ilimizi İzmir Kuşadası'nda temsil eden Ahmet Erdoğan İlköğretim Okulu, turnuvanın ilk gününde oynadığı 2 karşılaşmayı da kazanarak, ilk 32 takım arasına kalmayı garantiledi. Temsilcimiz, bugün grup birinciliği için Tunceli temsilcisi karşısında galibiyet arayacak.
Gençlik Hizmetleri ve Spor Zonguldak İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullararası Küçük Erkekler Futbol İl Birinciliğinde şampiyon olan Ahmet Erdoğan İlköğretim Okulu, İzmir Kuşadası'nda hedefine adım adım ilerliyor. Kırklareli, Bingöl ve Tunceli temsilcilerinin yer aldığı grupta mücadele eden temsilcimiz, 2'de 2 yaparak büyük avantaj yakaladı. 94 takımın mücadele ettiği şampiyonada ilk gün maçlarında Kırklareli Atatürk İlköğretim Okulu'nu 6-1, ikinci maçında Bingöl Atatürk İlköğretim Okulu'nu da tek golle geçen temsilcimiz, gruptan çıkmayı garantiledi. 6 puanla ilk 32 takım arasına kalan temsilcimiz, bugün Tunceli temsilcisi karşısına grup birinciliği için çıkacak.
ELİ BOŞ AYRILMAYACAĞIZ
Ahmet Erdoğan İlköğretim Okulu Beden Eğitimi Öğretmeni Turan Altıntaş, hedeflerinin ilk etapta, 94 takımın mücadele ettiği turnuvada 32 takım arasında kalmak olduğunu belirtti. Öğrencilerine güvendiğini dile getiren Altıntaş, Oynanacak final karşılaşmasını da kazanmak istiyoruz. Ardından ilk 16 için rakibimizi bekleyeceğiz. Buradan eli boş ayrılmayacağız dedi.