SAHA: Kozlu.
HAKEMLER:  Evren Atış **, Serkan Can **, Turgut Özkasapoğlu **.
KOZLUSPOR: Aydın ***, Salim ***, Uğur ***, Özcan ***, Barış ***, Hakan ***, Şaban ***(Dk.64 Kadir **), Tayfun ***, Fatih ***, Ali ***(Dk.60 İsmail **), Caner ***.
ERDEMİRSPOR: Murat **, Kadir *(Dk.14 Aykut **), Onur **, Hüseyin **(Dk.63 Beytullah *), Serdal **(Dk.57 Ahmet *), Ufuk **, Hakan **, Olkan **, Emrah **, Hayri **, Nazmi **.
GOLLER: Dk.8-26 Caner, Dk.29-46 Şaban, Dk.85 Kadir (Kozluspor)

Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Kozluspor, sahasında Erdemirspor ile karşı karşıya geldi. Yeşil-beyazlı ekip, Erdemirspor’u 5-0 yenerek evine elini boş gönderdi. Bu galibiyetle puanını 49 yükselten Kozluspor, Devrek Belediyespor’la arasındaki puan farkını da 3’e çıkardı.
Kozluspor, geçtiğimiz hafta sonu ligin son sırasına demir atan Neyran Gökçeler Belediyespor’u 11-0 gibi farklı bir skorla yenerek liderliği Devrek Belediyespor’dan geri almasını bilmişti. Zirve yolunda yara almamak adına çıktığı Erdemirspor maçından da 5-0’lık skorla galip ayrılan yeşil-beyazlı ekip, yakın takipçisi olan Devrek Belediyespor’un da yenilmesiyle şampiyonluk yoluna emin adımlarla devam ediyor.
Maça tutuk başlayan Kozluspor, rakibinin ilk dakikada bulduğu gol pozisyonunun ardından toparlanarak, 8 ve 26’ncı dakikalarda Caner’le skoru 2-0 yaptı. Ataklarını hızlandıran yeşil-beyazlı ekip, 29’uncu dakikada bu sefer Şaban’ın golüyle farkı üçe çıkararak ilk yarıyı 3-0 galip tamamladı. İkinci yarının ilk dakikasında yine Şaban’ın golüyle farkı iyice açan Kozluspor, rahat bir karşılaşma çıkardı. Oyuna sonradan giren Kadir, 85’inci dakikada durumu 5-0 yaparak son sözü söyleyen futbolcu oldu.
Kozluspor Teknik Direktörü Volkan Yayın, oynadıkları oyun ve gösterdikleri performanstan dolayı her gol sonrası futbolcularını alkışladı.