STAT: Kilimli Ahmet Şerifoğlu.
HAKEMLER: Serkan Bal **, Önder Yılmaz **, Vural Gül **.

KİLİMLİ BELEDİYESPOR: Gökhan Yılmaz **, Ali Kemal ***, Erdinç ***, Hurşit ***, Ahmet ***, Yalçın ***, Murat Kefeli **(Dk.66 Gürkan **), Emrah Ergür ***, Halil Rahman **(Dk.56 Doğan ***), Yasin ****, Muhammet **(Dk.46 Soner **).

KEPEZ BELEDİYESPOR: Ertuğrul *, Barış **, Doğa **, Osman *(Dk.72 Sergen *), Selman **, Eren *, Umut *(Dk.46 Alper **), İsa *(Dk.62 Aykut *), Uğur **, Hakan **, Burak **.
GOLLER: Dk.59 Emrah, Dk.69-89 Doğan, Dk.90+1 Yasin (Kilimli Belediyespor)

Spor Toto 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Kilimli Belediyespor, sahasında konuk ettiği Kepez Belediyespor'u 4-1 yendi. İlk yarısı golsüz sonuçlanan maçın ikinci yarısında golleri bulan temsilcimiz, haftayı altın değerinde 3 puanla kapattı. Kendisi gibi tehlikeli bölgeden uzaklaşmak isteyen Antalya temsilcisini yenerek puanını 35 yapan sarı-siyahlı takımı galibiyeti taşıyan goller Doğan (2), Emrah Ergür ve Yasin'den geldi.
Grubun 33'üncü haftasında ateş hattından kurtulmak isteyen iki takım, Kilimli Belediyespor ile Kepez Belediyespor karşı karşıya geldi. İki tarafın da mutlak galibiyeti hedeflediği, sergiledikleri futbolla gözler önüne serildi. Temsilcimiz, saha ve seyircisinin önünde maça atak başlarken, Kepez Belediyepor, deplasman takımı değil de, ev sahibi takım gibi istekli bir görüntü çizdi. Kilimli Belediyespor, sağlı-sollu ataklara rağmen ilk yarıda gol bulamazken, ikinci yarı da adeta coştu. Erganispor maçının kahramanı Emrah Ergür, takımı adına golü atarak kilidi açan isim oldu. Sonrasında açılan temsilcimiz, Doğan'la farkı 2'ye çıkarsa da, Kepez Belediyespor'lu Hakan, Kilimli Belediyespor için stres dakikalarını başlattı. Kabustan erken uyanan temsilcimiz, son dakikalarda Doğan'la 3'üncü, maçın yıldız ismi Yasin'le de 4'üncü golü bularak rahatladı ve karşılaşmadan 4-1'lik galibiyetle ayrıldı.
MAÇIN KIRILMA ANI
İlk yarıda iki takımda açık futbolu tercih etseler de, pozisyona giren temsilcimiz Kilimli Belediyespor oldu.
16'ncı dakikada Yasin'in ara pasına hareketlenen Ali Kemal, ceza sahası içinde orta kesmek isterken, topu kaleciye isabet ettirdi. 37'nci dakikada Murat, ceza sahasına gönderdiği pasta Halil'i topla buluşturdu. Halil'in plase vuruşu az farkla auta çıktı.
İkinci yarıda en ciddi atak konuk takımdan geldi. Kepez Belediyespor'da oyuna ikinci yarının başında dahil olan Alper, kaleciyle karşı karşıya kaldığı mutlak pozisyonda topu auta atarak zoru başardı ve takımını bir golden etti. Alper'in girdiği pozisyon, maçın kırılma anı oldu.
YASİN ŞOV
İkinci 45 dakikada sazı eline alan Yasin, takımının ataklarında organizatörlük yaptı. 59'uncu dakikada gelişen atakta Yasin'in akıl dolu pasında buluşan Emrah, kalecinin üstünden topu filelere gönderdi:
(1-0). Golden sonra daha istekli olan temsilcimiz, 69'uncu dakikada yine Yasin'in pasında Doğan'la golü buldu. Yasin, soldan getirdiği topu uygun durumdaki Doğan'a çıkarttı ve Doğan kolay olanı yaparak, boş kaleye topu gönderdi: (2-0)
Maçın son dakikalarında rehavete kapılarak oyun disiplininden biraz uzaklaşan Kilimli Belediyespor'a faturayı Hakan kesti. 85'inci dakikada Hakan, defans ve kalecinin uyuduğu pozisyonda attığı golle farkı bire indirdi:
(2-1). Rakibin yüklendiği dakikalarda kontrataklarla etkili olan temsilcimizi 89'uncu dakikada Doğan rahatlattı:
(3-1). Maçın uzatma dakikasında maçın yıldızı Yasin son sözü söyledi. Kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu filelerle buluşturan Yasin, sergilediği güzel futbolu bir de golle süsledi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca, karşılaşma Kilimli Belediyespor'un 4-1 üstünlüğüyle sona erdi.