Türkiye Kadınlar Birinci Ligi'nin 7'nci haftasında İzmit Belediyespor'u Başak, Ebru, Pamuk ve Elif'in golleri ile 4-1 mağlup eden Ereğli Belediyespor'da normal sezonun bitimine 3 hafta kala Play-Off'a kalmanın sevinci yaşanırken, Antrenör Yıldıray Ağar da, Kalan karşılaşmalarımızı da bize yakışan bir oyun ve galibiyetle tamamlamayı planlıyoruz dedi.
Diğer grupta dikkate alındığında kendilerini Play-Off'da, Lüleburgazspor, Konak Belediyespor, Trabzon İdman Ocağıspor gibi güçlü takımların beklediğine dikkat çeken Ağar, Bizim öncelikli hedefimiz ligde kalmaktı. İzmit Belediyespor galibiyeti ile böyle bir endişemiz kalmadı. Play-Off'u garantiledik dedi. Ağar, Bizi Play-Off'ta çok güçlü takımlar bekliyor. Normal sezonda hedefimize ulaştık, ama asıl olan buradan sonrası. İşimiz gerçekten çok zor dedi.
Ereğli Belediyespor, Türkiye Kadınlar Birinci Ligi'nin 8'inci haftasında yarın deplasmanda Mersin Camspor'a konuk olduktan sonra, 25 Ocak Çarşamba günü grup lideri Ataşehir Belediyespor'u konuk edecek. Temsilcimiz, normal sezonu, deplasmanda oynayacağı Gazi Üniversitesi Kızılcahamam MNTspor maçı ile tamamlayacak.