Alaplı Aktif Spor Kulübü Başkan Hüseyin Uğuz ve kulüp sporcuları, Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç, ve İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş'ı ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Aktif Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Uğuz, Kulüp bünyesinde 250 yakın sporcu bulduğunu belirterek, Gençlerimiz kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için böyle bir kulüp kurmuştuk. Kulüp bünyesinde güreş sporcularımız çok başarılı Türkiye'nin çeşitli bölgelerine dereceler yaptık dedi.
Aktif Spor Kulübü Hocası eski Milli Güreşçi Yakup Kaçmaz, ise konuşmasında,  Bölgemizde kulüpleşme sadece Alaplı'da var.  Bu yönde de çok başarılıyız. Türkiye genelinde güreşte birçok madalyamız var. En son Okullar arasında Türkiye 3. güreşçimiz oldu. Bizim amacımız iyi bir altyapı kazandırarak bölgemize hizmet etmek dedi.
Aktif Spor Kulübü yöneticisi Dr. Sezgin Melek, Kulüp içinde inanılmaz bir birlik beraberlik var.
Benim en çok dikkatimi çeken kulüp içinde antramanlar sonraları hocanın öğrencilere kaç kişi dişlerini fırçaladı. Kaç kişi evde ailesini üzüyor gibi sorular soruyor. Öğrencilerde gayet içtenlikle cevap veriyor. Dişlerini fırçalamayanlar şınav cezası alıyor. Bu beni gerçekten çok etkiledi dedi.
Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç, Alaplı İlçemizde ata sporuna büyük bir ili var. Kurumsallaşmış bir yapı kapsamında bu işin takip edilmesi ve esnaflarımız tarafından desteklenmesi çok güzel bir olay. Türkiye 3. gençlerimizin İlçemizden çıkması bizler için sevindirici olmuştur dedi. Güreşçiler daha sonra Alaplı İlçe Emniyet Müdürü İsmail Başı ziyaret ederek sohbet etti.