Kdz. Ereğli Belediyespor Kulübü Erkek A Takımı Beyçayırı sahasında antrenmanlarını sürdürüyor. Yapılan antrenmanlarda çalışmaların yanı sıra ekiple takımdaşlık ruhunu da kazandırmayı amaçlayan Erkek Futbol A Takımı Teknik Direktörü İsmail Yalçın, çalışmalarla ilgili şu bilgileri verdi:
“Sezon öncesi hazırlıklarını Beyçayırı Sahası’nda gerçekleştirdiği antrenmanlarla sürdüren Futbol Takımımız, 23 Ağustos Cuma günü akşamını da ağır bir çalışmayla geçirdi. 
Saat 17.30’da başlayan ve Beyçayırı Sahası’nda gerçekleştirdiğimiz antrenman iki saat sürdü. Isınma hareketleri sonrası kısa süreli 5’e 2 çalışmasının yapıldığı antrenmanda zorlu parkurlardan oluşan dayanıklılık çalışması yaptık. Sağ ayağında ödem meydana gelen Osman Karadeniz, sol dizinde sakatlığı bulunan Serkan ile yine hafif sakatlığı bulunan Gökhan Kuloğlu antrenmanı düz koşu yaparak değerlendirdiler. Bu arada iki gün önceki antrenmanda adalesinde gerilme meydana gelen Emre Kuzu da topla çalışmalarda bulunmasa da istasyon çalışmalarında yer aldı. 
Cumartesi ve Pazar günlerini dinlenerek geçirecek olan oyuncularımıza haftanın son çalışmasında ağır bir antrenman programı uyguladık. 
Bu ağır antrenmanlarla temel hedefimiz sezon öncesi takımımıza kondisyon depolamak ve dayanıklı bir takım yaratarak lige böyle başlayabilmek. Her fırsatta dile getirdiğimiz gibi bu yıl tek hedefimiz var o da Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig’i şampiyon tamamlamak ve Bölgesel Amatör Lig’e yükselmek. Kulüp olarak da takım olarak da bu hedefe kilitlendik. Her antrenmanımızda bu düşüncemizi futbolcu arkadaşlarımıza aşılıyor ve şampiyon olma hedefinde önümüzde hiçbir bahanemizin olmadığını kendilerine anlatıyoruz. Lige hazırlanmak için bir ay kadar zamanımız var. 
Bu zamanı en iyi şekilde değerlendirerek sezona iyi girmek istiyoruz. Takımımıza bu sezon öncesi kattığımız futbolcularımız da ekip arkadaşlarına adapte oldular. Antrenmanlarımızı 23 futbolcumuzla sürdürüyoruz. 
Antrenmanlarımızda yaptığımız çalışmaların yanı sıra ekibimize takımdaşlık ruhunu da kazandırmaya çalışıyoruz. Bunda da başarılı olduğumuzu söyleyebilirim. Bir kolej takımı havasında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Moral-motivasyon olarak da arzu ettiğimiz seviyede olduğumuzu ifade etmek isterim. İki gün izin verdiğim oyuncularımızla önümüzdeki haftanın ilk çalışmasını 26 Ağustos Pazartesi günü Beyçayırı Sahası’nda yapacağız ve sezon öncesi hazırlıklarımıza devam edeceğiz.”