Yaşanan ekonomik krizlerin ciddi noktalara ulaştığı son dönemlerde bazı amatör takımların oluşturdukları dev bütçeler kendi yağı ile kavrulan spor kulüplerini de zor duruma soktu. Bu sezon süper amatör kümede mücadele edecek Ereğli Devlet Hastanesispor, Türkiye’de pekçok kulübe örnek olacak bir politika ile yola devam ediyor.

“Para ile hiçbir takımdan oyuncu transfer etmedik, etmeyeceğiz de. Ereğli Belediyespor, Erdemirspor, Karadenizspor kadrolarını kursun geride kalanları değerlendireceğiz”

Deplasmanlı Süper Amatör Kümede mücadele edecek olan Ereğli Devlet Hastanesispor yeni sezonun ilk antrenmanını bugün Beyçayırı Stadında yapacak.

AMATÖR RUHLA DEVAM EDECEĞİZ
Ereğli Devlet Hastanesispor Kulübü Başkanı Recep Erdoğan, Önder’e yaptığı açıklamasında çarpıcı ifadelere yer verdi. “Amatör kümede para ile değil amatör ruhla top oynamak istiyoruz” diyen Erdoğan, son dönemlerde süper amatör kümede oluşturulan dev bütçelerin diğer kulüpleri zor duruma soktuğuna dikkati çekti.

TRANSFER YOK!..
Erdoğan, “Deplasmanlı süper amatör kümede mücadele edecek olan takı-mımız ilk antrenmanını Çarşamba gü nü Beyçayırı Stadında gerçekleştirecektir. Kadromuza bakıldığında biz bizimle top oynamak isteyenlerle yo-lumuza devam ediyoruz. Para ile hiç bir takımdan oyuncu transfer etme-dik, etmeyeceğiz de. Ereğli Belediye spor, Erdemirspor, Karadenizspor kadrolarını kursun geride kalanları değerlendireceğiz, değerlendirirken de oyuncuya bizimle oynamak istiyorsa alacağız. Amatör kümede para ile değil amatör ruhla top oynamak istiyoruz.

PARA VERENE GİDİN
Bunu da başaracağımıza inanıyoruz. Biz kadromuzdaki oyunculara, “size para veren takım varsa gidin anlaşın o takımda oynayın” dedik. Biz bu işi tamamen amatörce yapmak istiyoruz. Bizim takımımızda zevkle top oynamak istiyorsan biryerlere gelmek istiyorsun kapımız açıktır. Yönetim olarak Antrenörümüz Muhsin Aydın ile birlik ve beraberlik içerisindeyiz. Aynı düşüncelere sahibiz” dedi.