Zonguldak'ta önceki gün oynanması gereken bazı maçlar, yoğun yağış ve şiddetli fırtına nedeniyle ertelendi. Zonguldak 1.Amatör Küme Kilimli Grubu'nda Muslu Belediyespor-Bölümspor maçı, şiddetli yağmur nedeniyle hakemler tarafından tatil edildi. Aynı grupta Gelik Belediyespor, Polisgücüspor karşısında 3-0 öndeyken şiddetli yağış sonucu ha-kem tarafından 50'nci dakikada tatil edildi. 1.Amatör Küme Merkez Grubu'nda ise, Taşbacaspor-Acılık Esnafspor karşılaşması yine yoğun yağış sonucu ertelendi.
Zonguldak U19 Ligi'nde ise Kozlu Belediyespor-Kilimli Belediyespor maçı 2-2 berabere devam ederken yine yoğun yağış sonucu 58'inci dakikada ertelendi. Ertelenen maçların ne zaman oynanacağına bugün toplanacak Tertip Komitesi karar verecek.

LİDERLER YERLERİNİ KORUDU
Öte yandan oynanan maçlar sonucunda grup liderleri yerlerini korudu. Merkez Grubu'nda DM.Dilaverspor, oynadığı 9 karşılaşmanın tamamını da kazanarak 27 puanla liderliğini sürdürüyor. DM.Dilaverspor'un en yakın takipçisi Üzülmezspor ise, 19 puanla ikinci sırada yer alıyor. Çaycuma-Gökçebey-Devrek Grubu'nda ise iki haftadır berabere kalan Karapınarspor, rakiplerinin ya yenilmesi, ya da berabere kalmasıyla liderliğini devam ettiriyor. 20 puanlı lider Karapınarspor'u 19'ar puanlı Çaydeğirmeni Belediyespor ile Perşembe Belediyespor izliyor. Ereğli Grubu'nda da lider Gülüç Belediyespor, deplasmanda Kandilli Belediyespor'u 1-0 yenerek liderliğini devam ettiriyor. 19 puanlı lider Gülüç Belediyesyor'u, 14 puanlı Yenimahallespor takip ediyor. Kilimli Grubu'nda ise yoğun yağmur nedeniyle iki maç oynanmadı. Bu grupta ise 19 puanlı Bölümspor lider. Bölümspor'u, bir maç fazlasıyla 17 puanlı Karadonspor takip ediyor.