Kırmızı-lacivertli takımda3'üncü sezonu yaşayacak başarılı defans oyuncusu Burak Et, 2 sezondur takımın vazgeçilmezlerinden olan genç oyuncu yeni sezonda camiaya ve taraftara bambaşka bir Zonguldak Kömürspor izlettireceklerini belirterek Bu sezon bizim yılımız olacak dedi.

Kırmızı-lacivertli takımla 3'üncü sezonunu yaşamaya hazırlanan genç yetenek, hedeflerine bu sezon ulaşmak istiyor. Geride bıraktığı 2 sezonun kendileri açısında talihsiz geçtiğini belirten 24 yaşındaki Burak Et,  Hem Bölgesel Amatör Lig'in kurulusunun hem de benim Zonguldak Kömürspor'da 3'üncü yılım. Geride kalan 2 sezonda ulaşamadığımız, kapısından döndüğümüz 3'üncü Lig'e artık çıkmak istiyoruz. Umuyorum ki bu yıl, hedefe ulaşacağız. Taraftarın ve camianın  da beklentisi bu yönde. Buna yürekten inanırsak herkesin beklentisi yerine getirmiş olacağız dedi.

 OLAĞAN ÜSTÜ
TARAFTAR KİTLEMİZ VAR

 Bu yıl camiaya ve taraftarlarımıza bambaşka bir Zonguldak Kömürspor izleyecekler. Oynadığımız futbolla bu yıl herkes bir sonraki haftayı dört gözle bekleyecek. Taraftarlarımız için diğer yıllardan çok daha farklı bir takım olduğumuzu, seyir keyfinin çok daha iyi olduğu söyleyebilirim. Olağan üstü taraftar kitlemiz var. Son 2 Sezona bakıldığında gerçekten muazzam bir şekilde bizi desteklediler. Yağmur, çamur demediler, her maçımıza gelerek bizi desteklediler.Bu yıl taraftarımıza daha fazla ihtiyacımız var çünkü bu yıl bizim yılımız olacak. Bunu daha önceden de söylemiştim, tekrar yineliyorum 4 büyük takımın taraftarından sonra Zonguldak Kömürspor taraftarı geliyor. Bu onların başarısıdır

BAŞARISIZLIĞINI NEDENİ BİZİZ

Geride kalan sezonlarda 'Neden başarılı olamadık' denilirse sebebini kendimizde aramalıyız diyen Burak Et, Diğer sezonlarda takım ruhunu yakalayamadık. Saha içinde ve dışında takım olamadık. Bu etkenlerden dolayı başarı gelmedi. Başarılarda en önemli etken, takım olmak, kişilerin birbirine inanması ve güvenmesi. Biz bunları başaramadık. Bu yıl bu birlikteliği sağlayacağımıza inanıyorum. Kasım Gündüz hoca bu yönde çok başarılı. Bunu bizlere aşılayabileceğini düşünüyorum ifadelerini kullandı.

DİNAMİK BİR BURAK İZLEYECEKLER

Geçtiğimiz yıllara nazaran yeni sezonda takımın başarısı için daha çok çalışacağını belirten
Burak, Futbol severler, bu yıl çok daha çalışkan, dinamik ve disiplinli bir Burak izleyecekler. Son 2 seneye nazaran bu yıl elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışacağım. Burada önemli olan takımın başarısı. Bu başarıda pay sahibi olmak için ben ve diğer takım arkadaşlarım,
çok çalışıp Zonguldak Kömürspor'u layık olduğu profesyonel lige çıkartacağız şeklinde konuştu.

ANA KURAL: KOŞMAK VE
MÜCADELE ETMEK

Yapılan transferleri yakından takip ettiğini söyleyen Burak,.Transferleri başarılı buluyorum. Genç ve dinamik futbolcular aramıza katılıyor. Takıma gerçekten çok faydalı olacaklarına inanıyorum. Bu sene diğer yıllara nazaran çok koşan, mücadele eden ve topu ayağında daha fazla tutan bir ekip olmalıyız.
Bu ligin ana kuralı koşmak ve mücadele etmek. Kasım Hoca ile ligin son 6 haftası tanışma fırsatı bulduk. Gerçekten çok Başarılı bir teknik adam. Bizlerle diyalogu çok iyi.
Futbolcunun psikolojinden çok iyi anlıyor. Sorunlar birlikte çözmemiz için gerektiğinde programı bizlerle birlikte yapıyor. Umuyorum bu yıl kendisiyle şampiyonluğa ulaşırız dedi.