Yeni sezonda Spor Toto 3’üncü Lig’de mücadele edecek Kilimli Belediyespor, iç ve dış transfer çalışmalarını sürdürüyor. 9 yıl aradan sonra profesyonel lige çıkan sarı-siyahlı takım, dış transferde önceki gün Kardemir D.Ç.Karabükspor’dan iki genç yeteneği kadrosuna dahil etti. İç transferde daha önce Emin, Ali Kemal ve Ahmet’le anlaşmaya varan Kilimli Belediyespor, genç kalecisi Anıl Kalyoncu’yla da yeniden nikah tazeledi.

Transfer sezonunun resmi olarak başlamasının ardından iç transferde de hareketli günler yaşayan Kilimli Belediyespor, daha önce anlaşmaya vardığı 24 yaşındaki genç file bekçisi Anıl Kalyoncu ile sözleşme imzaladı.

Kulüp binasında yapılan imza törenine; Kilimli Belediyepor Basın Sözcüsü Eren Kırıkoğlu ve Kulüp Müdürü Ersan Aslan katıldı.

 

KIRIKOĞLU; “LİGE RENK VE HEYECAN KATACAK BİR TAKIM KURACAĞIZ”

 

Kilimli Belediyespor Basın Sözcüsü Eren Kırıkoğlu, “Dış transferde iki önemli ismi Kilimli Belediyespor’a kazandırdıktan sonra çalışmalarımızı iç transfere çevirdik. Geçtiğimiz günlerde Ali Kemal, Emin ve Ahmet’i kadromuzda tutmuştuk. Genç kalecimiz Anıl Kalyoncu’yla da yeniden anlaştık. Anıl, bizimle birlikte bir sene daha beraber olacak. Ligde kalıcı olmak adına çalışmalarımız sürecek. Spor Toto 3’üncü Lig’e renk ve heyecan katacak bir kadro oluşturmak istiyoruz” dedi.

 

KALYONCU; “TAKIMIMLA AYNI BAŞARIYI TEKRARLAMAK İSTİYORUM”

Kilimli Belediyespor’la sözleşmesini yenileyen Anıl ise, “Başkanım, hocam ve yönetimime teşekkür ediyorum. Kilimli Belediyespor formasıyla Bölgesel Amatör Lig’de şampiyon olduk. İnşallah Spor Toto 3’ncü Lig’de de aynı başarıyı yakalarız. Kulübüm ve benim için hayırlı olsun” dedi.