Kozluspor’un yeni transferleri Ferhat Samancı ile Fatih Deniz de forma giyiyordu.

Ankara Bölge Amatör Karması, Portekiz'de düzenlenen UEFA Regions Cup B Grubu'ndaki üçüncü ve son maçında Sırbistan temsilcisi Belgrade'ye 2-0 mağlup olarak grubu 4 puanla üçüncü sırada bitirdi ve UEFA Regions Cup'a veda etti. Complexo Desportivo Fão Stadı'nda oynanan karşılaşmada, Belgrade'nin gollerini 44’üncü dakikada Stefan Zivkovic ve 72’nci dakikada Ognjen Gostiljac kaydetti. Ankara Bölge Amatör Karması'ndan Taha Derin 55’inci dakikada, Halim Dönmez ise 70’inci dakikada kırmızı kartla oyun dışı kaldı.
Grubun ilk maçında Leinster&Munster takımıyla karşılaşan Ankara Bölge Amatör Karması, karşılaşmadan 0-0 berabere ayrılmıştı. Bölgesel Amatör Lig’in yeni takımlarından Kozluspor’un yeni transferlerinden Ferhat Samancı ile Fatih Deniz’in de yer aldığı Ankara Bölge Amatör Karması, grubun ikinci maçında ilk galibiyetini 2-1’lik skorla South Region Russia takımı karşısında aldı. Ankara Bölge Amatör Karması adına galibiyeti getiren golü Kozluspor’un yeni oyuncusu Fatih Deniz kaydetti.
Grupta oynanan diğer maçta ise, Leinster Munster, South Region Russia'yı 2-1 yendi. Alınan bu sonuçlardan sonra Leinster&Munster grubu lider olarak tamamlayarak finale yükseldi. Teknik Sorumlu Hameş Şentürk yönetimindeki Ankara Bölge Amatör Karması'nın kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:
Mustafa Köseci, Hamdi Liman, Ferhat Samancı ve Fatih Deniz (Kozluspor), Halim Dönmez, Emrah Koçak, Ebubekir Öztürk, Ertaç Kayaoğlu, Serhat Çiçek, Atila Çetin, Taha Derin, Ali Bilgin, mehmet Tuğrul Bilgen, Muhittin Çetinkaya, Koray Arıbaş, Turan Polat, İsmail Köse, Onur Deniz İşler, Aydın Gök, Hüsameddin Doğan.
 Ankara Bölge Amatör Karması, Belgrade'ye 2-0 yenildi.