Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü (GSGM) Gençlik Hizmetleri Dairesi Başkanlığı'nın 2010 yılı faaliyet programı çerçevesinde "Gençlik Merkezleriarası Değişim Projesi" kapsamında Ankara Yenimahalle Gençlik Merkezi üyesi gençler Zonguldak'a geldi.
Değişim projesi çerçevesinde düzenlenen gezide, Ankara Yenimahalle Gençlik Merkezi üyesi 12 genç, Yenimahalle Gençlik Merkezi Müdürü Mütahhare Yılmaz başkanlığında Zonguldak'a geldi.
Yılmaz, Gençlik Merkezleriarası Değişim Projesi kapsamında Zonguldak'a düzenledikleri geziyle ilgili gazetecilere bilgiler verdi. Yılmaz, "Değişim projesi kapsamında bu sene Zonguldak'a geldik. 16 Temmuz tarihine kadar Zonguldak'ın misafiri olacağız. Bu geziye karşılık olarak biz de 13-17 Ağustos tarihleri arasında Zonguldaklı gençleri konuk edeceğiz. Amaç; gençlerin birbirleriyle kaynaşmasını sağlamak, kentin kültür ve tarihi zenginliklerini göstermek... Ayrıca bu proje sayesinde gençlerimize hem kaynaşmayı, hem paylaşmayı, hem de değişik illeri görmelerine yardımcı olmayı sağlıyoruz. Gençler de böyle projelerin düzenlenmesinden ötürü mutlular. Değişik bir ili görmek, değişik bir ilin tarihini ve kültürünü tanımak onlar için güzel bir duygu" dedi.