Bölgesel Amatör Lig (BAL) 13'üncü Grup'ta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, Antalya'da hazırlıklarına devam ediyor. Temsilcimiz, 3'üncü hazırlık maçında Spor Toto 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta mücadele eden Yalıspor ile golsüz berabere kaldı.
İkinci yarı hazırlıkları kapsamında gittiği Antalya'da kamp çalışmalarını sürdüren kırmızı-lacivertli takım, Antrenör Uğur Terzi yönetiminde 3'üncü hazırlık maçına; kalede Fatih, defansta Burak, Volkan Olgun, Tuğçin, Ferhat, orta alanda Mahir, Mustafa, Barış, Süleyman, ilerde ise, Yüksel ve İlyas dizilişiyle çıktı. Maçın başından sonuna kadar üstün bir performans sergileyen kırmızı-lacivertli takım, girdiği çok sayıda gol pozisyonundan da yararlanamadı. Temsilcimiz, 90 dakika boyunca 6 net gol pozisyonundan yararlanamazken, Yalıspor ise, bir kaç cılız atağın haricinde pozisyona dahi girmedi ve karşılaşma başladığı 0-0 eşitlikle sonuçlandı.
1 YENİLGİ, 2 BERABERLİKLERİ VAR!
Zonguldak Kömürspor, kamp süresince üst liglerde oynayan takımlara karşı hazırlık karşılaşmalarında boy gösterdi. Kamp boyunca 3 hazırlık maçı oynayan kırmızı-lacivertli takım, ilk maçında Medical Park Antalyaspor A2 Takımı ile karşılaştı ve sahadan 3-0 yenik ayrıldı. İkinci hazırlık maçını da Spor Toto 2'nci Lig ekiplerinden Sarıyerspor ile oynayan temsilcimiz, 2-2 berabere kaldı. 3'üncü hazırlık maçında yine profesyonel takımla karşılaşan kırmızı-lacivertli takımın bu kez rakibi, Kilimli Belediyespor ile aynı grupta yer alan Yalıspor oldu. Yalıspor ile de golsüz berabere kalan Zonguldak Kömürspor, oynadığı 3 hazırlık karşılaşmasında 1 yenilgi ve 2 beraberlik alarak, galibiyetle tanışamadı.
BENİ OYNANAN FUTBOL
İLGİLENDİRİYOR
Takımının hazırlık karşılaşmalarında profesyonel liglerde mücadele eden takımlara karşı oynadığını belirten Antrenör Uğur Terzi, Oynadığımız 3 hazırlık maçında galibiyet alamadık. Biz burada oyuncularımızın form grafiğine bakıyoruz. Maçlardaki sonuçlar önemli değil. İdeal kadroyu bulabilmek adına yaptığımız hazırlık maçlarındaki skorlardan çok, oynanan futbol beni ilgilendiriyor. Son 3 maça da baktığımızda, neticeden çok futboldan memnum dedi.