Zonguldak 1. Amatör Küme Merkez Grubu'na şampiyon olarak çıkan Taşbacaspor, Pazar günü kulüp binasında yaptığı kongre ile yeni başkanını seçti.
Olağanüstü toplanan kongrede, Taşbacaspor Kulübü Başkanlığı'na, geçtiğimiz sezonun başarılı antrenörü Kamil Bayrak seçildi. Yeni seçilen Yönetim Kurulu'nda; Hüseyin Bayrak Mali İşler Sorumlusu, Volkan Alaca Genel Kaptan olarak görev yapacak. Transfer Komitesi'nde, Olcay Özdemir ve Süleyman Aydın yer alacak.
Bu arada, Denetleme Kurulu'na; Hikmet Altan, Levent Bayrak seçildi.
Kamil Bayrak'tan boşalan antrenörlük görevini, önümüzdeki sezon eski futbolculardan Bülent Bayrak yürütecek.Taşbacaspor Kulübü Başkanı Kamil Bayrak, "Pazar günü yaptığımız kongre sonucunda başkanlığa getirildim.
Geçtiğimiz sezon, bilindiği gibi zor şartlar altında 2. Amatör Küme'de şampiyon olarak 1. Amatör Küme'ye yükseldik. Şimdi hedefimiz, buradan da en iyi dereceyi alarak en iyi yerlere çıkmak. Yeni yönetime görevlerinde başarılar diliyorum.
Desteklerinden dolayı Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş'a çok teşekkür ediyorum. Yeni sezonda da taraftarlarımızı hep yanımızda görmek istiyoruz" dedi.