Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) ile Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile 2 yılda bir ortaklaşa organize edilen "Futbol Antrenörleri Gelişim Semineri" 31 Mayıs Pazartesi günü Zonguldak'ta yapılacak.
Teknik direktör lisanslı antrenörlerin dışında kalan A ve B lisans, kaleci antrenörleri ve amatör lisansa sahip olanların katılma zorunluluğunun olduğu seminere katılmayanlara bir sonraki seminere kadar TFF tarafından çalışma izni verilmeyeceği belirtildi.
TÜFAD Zonguldak Şube Başkanı Ahmet Birdal, seminerle ilgili olarak, "Antrenörlük mesleği ile ilgili taze fikirlerin, yeniliklerin, güncel düşüncelerin sunulacağı bir ortamdan güzel sonuçlar çıkacağından kuşkum yok. Bu seminerde tüm üyelerimizin bir araya gelmesi tabii ki önemli bir olaydır. Özlemler giderilecek, dostlar birbirleriyle kucaklaşacak, meslektaşlar arasındaki iletişim güçlenecek. Ola-yın manevi değerliliği sanırım büyük önem taşıyor. Zongul-dak, Bartın ve Karabük illerimizin futbol çalıştırıcılarını bir araya getirecek seminerden gerekli yararı elde edeceğiz" ifadelerini kullandı.