Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanları Deniz Tolga Aytöre ve Erhan Türkoğlu, “Hedef 1 Milyon Üye” projesi kapsamında Ereğli ilçesine yaptıkları ziyaret sırasında araçlarına kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından zarar verildi.

Ereğli Fenerbahçe Taraftarlar Derneği Yöneticileri ve Türk Metal Sendikası Ereğli Şubesi’ne gerçekleştirilen ziyaretin ardından Devrim Bulvarı Bozhane mevkisindeki balıkçı lokantalarında yemek yedikleri sırada Deniz Tolga Aytöre ve Erhan Türkoğlu’nun park halinde bulunan aracının lastiği kesici alet ile kesildi.

Ereğli Fenerbahçe Taraftarlar Derneği Başkanı Serdar Özbek, yaşanan olay ile ilgili AA muhabirine yaptığı açıklamasında ise şunları söyledi:

“Bugün Ereğlimize 2 tane Asbaşkanımız geldi. Hukuk İşlerinden Sorumlu iki önemli yöneticimizi ağırladık. Bir ara boşlukta Bozhane mevkisine balık yemeğe götürdük fakat orada çalışanlara ve vatandaşlara kaşkol dağıtıldı yöneticilerimiz tarafından. Yemek bitmesinin ardından arabanın başına geldik ki lastiğin biri bıçakla kesilmiş. Bundan çok büyük bir üzüntü duyduk. Ereğli adına kesen arkadaş adına utanç duydum. Özür diledik, onlar da şaşırdı. Modern bir ilçede bunun yaşanmasından onlar da üzüldü. İnşallah böyle bir üzücü olayla bir daha karşılaşmayız”

Asbaşkanların yaşanan olay ile ilgili şikayetçi olmadıklarını da belirten Özbek, Aytöre ve Türkoğlu’nu taşıyan araçta Fenerbahçe ambleminin bulunduğunu da söyledi.

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)