Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele edecek Zonguldakspor, yılan hikayesine dönen Yüksel Güleç transferinde mutlu sona ulaştı.
Yeni bir yapılanma içine giren ve bu doğrultuda Zonguldak'ı özlenen profesyonel lige çıkarmak için kolları sıvayan Zonguldakspor yönetimi, transfer çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından karara bağlanan 27 yaş sınırından sonra transfer çalışmalarını hızlandıran kırmızı-lacivertli yönetim, geçtiğimiz gün Spor Toto 2'nci Lig takımlarından Konya Şekerspor'dan 27 yaşındaki oyuncu Kamil Şener'i renklerine bağladı. Yönetim, ardından Körfezspor'un golcü oyucusu Yüksel Güleç'le temasa geçti.
Körfezspor'un 26 yaşındaki forvet oyuncusu Yüksel Güleç, dün Zonguldak'ta yönetimle bir araya gelerek prensip anlaşmasına vardı. Teknik Direktör Talat Özden'in Körfezspor'dan eski talebesi olan Yüksel Güleç, geçtiğimiz aylarda Spor Toto 2'nci Lig takımlarından Ofspor'la anlaşmıştı. Fakat takımla beraber yaptığı kamp sürecinde hocasıyla uyum sorunu yaşayan golcü oyuncu, Ofspor'la yollarını ayırmak zorunda kalmıştı.
Transfer Komitesi Üyesi Harun Demir, Yüksel Güleç transferinin gerçekleştiğini ve Kartepe'deki kamp dönemine katılıp takımla beraber çalışmalara başlayacağını belirtti.
Fatsa Belediyespor'da futbola başlayan ve Bank Asya1'inci Lig takımlarından Boluspor formasını giyen golcü oyuncu Yüksel Güleç, son olarak Körfezspor'da oynadı. Bank Asya 1'inci Lig, Spor Toto 2'nci Lig ve Spor Toto 3'ncü Lig'de toplam 87 maça çıkan Güleç, 18 gol attı.