Kongresini yapan ve belirsizliğin giderildiği Kilimli Belediyespor'da kendi tesislerindeki 10 günlük kamp sürüyor.Bu kampın ardından 5 günde İl dışında çalışacak sarı-siyahlılarda Kulüp başkanı Şemsettin Yıldız, "Takımımız hakkında yapamaz, edemez, ligde kalıcı olamazlar şeklinde söylenenleri duyunca inanın üzülüyoruz. Kilimli Belediyespor’un asansör takım olacağını bekleyenler çok yanılacak." dedi. Bu arada Kilimli, Ali Duman, Berk Öztürk ve Fatih Samet Dilen ile anlaştı.
Teknik heyet, Selahattin Bayar, Özkan Cinel ve Hayri Kılıçaslan nezaretinde günde çift idman yapacak yeni sezona hazırlanan Kilimli Belediyespor, kendi tesislerinde yapacağı bu kampın ardından il dışında 5 günlük bir kampa daha yapacak. Kulüp başkanı Şemsettin Yıldız, sezona en iyi şekilde hazırlanacaklarını belirterek , “Kilimli Belediyesporumuzu en iyi noktalara getirmek için herkes elinden gelen gayreti gösterecek. Her şeyden önce de Kilimli halkı bu takımı kucaklayacaktır. Tüm esnafı dolaşacağız, halkımızla sıcak diyalog içinde olacağız. Kilimli Belediyespor olması gereken yerde olacak."dedi. Yıldız, "Hedefimiz şampiyon olmaktır. Hiçbir takım alt sıraya oynamaz. Şampiyonluktan başka bir düşüncemiz yok. İnanıyoruz ki Kilimli halkı yanımızda olacaktır. "ifadelerini de kullandı. 

"BAŞARAMAZ DİYENLER 
ÇOK YANILACAK"    
                                                                                        
Transferlerin  devam ettiğini ve  Kilimli Belediyespor’u en iyi yerlere getirmeye çalışacaklarını söyleyen Yıldız, " Takımımız hakkında yapamaz, edemez, ligde kalıcı olamazlar şeklinde söylenenleri duyunca inanın üzülüyoruz. Kilimli Belediyespor’un asansör takım olacağını bekleyenler çok yanılacak. Futbolcularımız çok azimli, hırslı ve başaracak güçteler. Kilimli büyük bir camiadır. Ben değil biz mantalitesi içinde hareket ediyoruz. Lig başladığından bunu herkes görecek”şeklinde konuştu.