Deplasmanlı Süper Amatör Kümede lig tamamlandı. Zorlu maratonu Zonguldakspor şampiyon olarak tamamlayarak büyük bir başarıya imza atarken Zonguldak?ı temsil edecek diğer takım tek devreli 4 takım arasında oynanacak maçların ardından belli olacak.

KURA ÇEKİMİ BUGÜN

Süper Amatör Lig Play-Off Grubu'nun kuraları 23 Mart 2010 Salı günü çekilecek. Futbol İl Temsilcisi Kemal Demir, yaptığı açıklamada, TFF 3'üncü Lig'e terfi maçlarına gidecek ikinci takımı belirlemek amacıyla 4 takım arasında Play-Off karşılaşmaları oynanacağını belirterek, "Kilimli Belediyespor, Ereğli Belediyespor, Devrek Belediyespor ve Kozlu Belediyespor arasında tek Devreli Lig usulüne göre maçlar oynanacak. Play-Off' ta birinci olan takım Zonguldakspor'la birlikte terfi maçlarına gitmeye hak kazanacak. Kura çekimi, 23 Mart 2010 Salı günü saat 13.30'da ASKF Toplantı Salonu'nda yapılacak. Play-Off'a katılan takımların yetkililerinin kura çekimine katılmasını bekliyoruz." dedi.

MAÇLAR BİR YERDE OYNANSIN

Spor kamuoyunun maçlar nerede oynanacak sorularının ise bugün netlik kazanacağı belirtilirken Zonguldak Karaelmas Köksal Stadında oynanması bekleniyor. Terfi maçlarında gerek güvenlik gerekse taraftar yoğunluğunun düşünüldüğünde ve özellikle de Zonguldak genelinde son dönemlerde yaşanan olaylar değerlendirildiğinde Karaelmas Kemal Köksal Stadının ağırlık kazanacağı belirtiliyor.

NEFESLER TUTULACAK

4 Belediye takımının mücadelesinde nefesler ise adeta kesilecek. Ereğli Belediyespor, Devrek Belediyespor, Kozlu Belediyespor ve Kilimli Belediyespor kıyasıya bir çe kişmenin içerisine girecekler. Az hata yapanın başarılı olacağı bu karşılaşmaların bölgemize yakışır şekilde olmasını istiyoruz.