SAHA: Fener.
HAKEMLER: Fatih Şen **, Ahmet Yeniçare **, Emre Esen **.
ASMASPOR: Nevzat **, Onur Ayçiçek ***, Erdal ***, Hakan Ateş ***, Hakan Hürfikir ***(Dk.72 Cenk **), Beyazıt **(Dk.62 Furkan *), Görkem ***, Ahmet **(Dk.62 Onur Öztorun **), Alaattin ***, Hüseyin Hacı ***, Mehmet Baş ***.
ÇAYDAMARSPOR: Tuncay *, Uğur **, Emre **, Ferdi *, Ersan *, Koray **, Osman **, Sercan Demir *, Sercan Yardım *(Dk.70 Ömer *), Seyfi *(Dk.65 Ahmet *), Uğur *(Dk.85 Özkan)
GOLLER: Dk.7 Görkem, Dk.8-55 Alaattin, Dk.35 Hakan Hürfikir, Dk.58 Erdal, Dk.90 Hacı Hüseyin Demir (Asmaspor)

Zonguldak 1'inci Amatör Küme Merkez Grubu'nda şampiyonluğun güçlü adaylarından Asmaspor, 2'nci haftayı da 3 puanla kapattı. İlk hafta karşılaştığı Musluspor'u 5-0 yenen Asmaspor, geçtiğimiz Cumartesi günü Fener Sahası'nda oynanan maçta Çaydamarspor engelini de zorlanmadan geçti. Zayıf rakibi karşısında sahadan 6-0'lık farklı bir skorla galip ayrılan mavi-beyazlılar, liderliğini sürdürdü. Asmaspor'u Çaydamarspor karşısında farka taşıyan golleri; Görkem, Alaattin (2), Hakan Hürfikir, Erdal ve Hüseyin Hacı kaydetti. Karşılaşmaya oldukça hızlı başlayan Asmaspor, art arda bulduğu gollerle 2-0'lık üstünlüğü yakaladı. Dakikalar 7'yi gösterdiğinde, sağ kanattan ceza sahasına giren Görkem, düzgün bir vuruşla takımını 1-0 öne geçiren golü attı. Bu golden bir dakika sonra ceza sahasındaki karambolden yararlanan Alaattin, takımının ikinci golünü kaydetti. 35'inci dakikada Hakan Hürfikir'in attığı golle Asmaspor, soyunma odasına 3-0 önde girdi.
İkinci yarıda da oyunun kontrolünü elinde tutan mavi-beyazlılar, 55'inci dakikada sağ kanattan gelişen atakta Alaattin'in ayağından bir gol daha buldu: (4-0). Oyundan düşen rakibi karşısında rahat bir oyun sergileyen Asmaspor, Erdal'ın 58'inci dakikada sol kanattan vurduğu orta şut karşımı top, kalecinin de hatasıyla filelerle buluştu: (5-0). Karşılaşmada son sözü söyleyen isim kaptan Hüseyin Hacı Demir oldu. Görkem'in sağ kanattan taşıdığı topta altı pas için boş pozisyonda olan kaptan, takımının son golünü kaydetti: (6-0). Kalan bölümde başka gol olmayınca, Asmaspor, karşılaşmadan 6-0 galip ayrıldı.