Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6. grubun lideri Kdz.Ereğli Belediyespor, deplasmanda Kırşehir Belediyespor ile karşı karşıya geldi. 90 Dakika sonunda temsilcimiz 2-0'lık mağlubiyetle ayrılarak zirve yolunda ağır bir darbe aldı.



Ahi Stadında oynanan karşılaşmaya Kdz.Ereğli'den seyirci "güvenlik" gerekçesi ile alınmadı.



Genç Ereğlililer Taraftar Grubu, Atatürk Kültür Merkezi Nikah Salonu'nda kurulan ekranda maçı izliyor. Güvenlik gerekçesi ile maça alınmayan Kdz.Ereğli seyircisi bu karara sert tepki gösterdi.



Karşılaşmanın 30. dakikası geçildi ve golsüz beraberlik devam ediyor.



Ev sahibi takımın antrenörü itirazlarından ötürü tribüne gönderildi.

İlk yarı golsüz sona erdi.

İkinci yarı başladı.

Yüklenen Kırşehir Belediyespor, karambolde bulduğu golle 1-0 öne geçti. Kdz.Ereğli Belediyespor'da futbolcular karşılaşmanın hakemine itiraz etti ve kaleciye faul yaptığını belirtti.

Bu gole itiraz var. Temsilcimizde teknik patron da tribüne gönderildi. Bu sırada tribünden çok sayıda yabancı malzeme yedek kulübesine atıldı.

Temsilcimiz bu golün ardından üst üste bulduğu iki net pozisyondan yararlanamadı...

Kaçan 2 yüzde yüz golün ardından ev sahibi ekipte Ayvaz kendisinin ve takımının ikinci golünü 64. dakikada Ereğlispor filelerine gönderdi.

Maçın son bölümlerine girildi, yaşanan sakatlıklar nedeniyle oyun sürekli duruyor.

Temsilcimiz Kırşehir deplasmanında beklediği futbolu ortaya koyamadı. Gol noktalarında etkisiz kalan temsilcimiz 2-0'lık mağlubiyetle ayrıldı.


  Takım O G B M A Y Av. P Form