Çaycuma Avcılık ve Atıcılık İhtisas Kulübü’nün düzenlediği “Avcılar Bayramı”, önceki gün Göldağı Mesire Alanı’nda yapıldı. Avcılar Bayramı’na katılanlara, üzerinde Atatürk silueti bulunan tişörtler dağıtıldı, trap, tek kurşun ve tabanca atışı gerçekleştirildi.

Avcılar Bayramı’na; Çaycuma, Devrek, Gökçebey, Çankırı, Kastamonu, Bartın ve Zonguldak genelinden de av tutkunları katıldı. Avcılık ve Atıcılık İhtisas Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Murat Muslu, yaptığı konuşmada, “Bu organizasyonun gerçekleşmesinde maddi manevi desteği olan CHP Çaycuma İlçe Başkanı’na, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı’na, Şoförler Odası Başkanı’na, Ziraat Odası Başkanı’na, Selüloz-İş Sendikası Çaycuma Şube Başkanı’na, İşçi Emeklileri Derneği Başkanı’na, Aydemirler Market’e, Av.Celal Gülşen’e, Kuyumcu Nihat Gülşen’e teşekkür ediyorum” dedi.

Gerçekleştirilen trap atışlarına 78, tabanca atışlarına 25 ve tek kurşun atışlarına ise 32 kişi katıldı. Yarışmalarda dereceye girenler şöyle: Tabanca; 1.Selçuk Yıldız, 2.Cihan Gülşen, 3.Rıfat Durdubaş. Tek Kurşu; 1.Rıfat Oral, 2.Yücel Çetinkaya, 3.Ramazan Oral. Trap; 1.Dr.Atlan Sarı, 2.Serhat Kandemir, 3.Cemal Sezer.