Gelecek sezonda Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele edecek Kozluspor, 17 Temmuz’daki ilk etap çalışmaları için kadrosunu şekillendirmeye çalışıyor. Dış transferde bu güne kadar 2’si kaleci 14, iç transferde de 10 futbolcu ile sözleşme imzalayan Kozluspor yönetimi, tecrübeli file bekçisi Aydın Gökdemir’e kaleci antrenörü olması yönünde teklifte bulundu.
Geçtiğimiz aylarda Kayseri Şekerspor’dan 30 yaşındaki kaleci Mustafa Bulut ile Sakarya Şekerspor’dan 20 yaşındaki kaleci Emin Gürkan Bingül’ü transfer eden Bölgesel Amatör Lig’in yeni takımlarından Kozluspor, mevcut kadroda bulunan Aydın Gökdemir’e kaleci antrenörlüğü teklifinde bulunmak için dün bir araya geldi.
Her iki tarafında şartlarını sunduğu ve bir kez daha görüşmek için bir araya gelecekleri öğrenildi.
Aydın Gökdemir’in yeni sezonda yeşil-beyazlı takımda kalıp kalmayacağı ise belirsizliğini koruyor.
Kozluspor iç transferde, Salim, Rıdvan, Barış, Uğur, Caner, Hakan, Yüksel Babayiğit, Fatih Tutar, Fatih Arslan, Hamit Çevik, dış transferde ise; Emre Yaşın, Selim Aydoğan, Ayhan Arifoğlu, Fatih Deniz, Emrah Sürücü, Ferhat Samancı, Mustafa Bulut, Emin Gürkan Bingül İbrahim Kırdemir, Celal Emiştekin-karaca, Mehmet Akcan, Uğur Aydın, Fuat Bertan ve Engin Cicem’le sözleşme imzaladı.