Türkiye Judo Federasyonu, Ankara'da Veteranlar ve Kata Türkiye Judo Şampiyonası düzenledi. Şampiyonda ilimizi temsil eden Judo Antrenörü Metin Aydoğan ve Judo İl Temsilcisi Kemal Çebi, kendi yaş kategorilerinde şampiyon olarak birincilik kürsüsüne çıktılar.  Metin Aydoğan, 4'üncü kez üst üste, Kemal Çebi ise 3'üncü kez üst üste yapılan bu organizasyonda mutlu sona ulaşan isimler oldu.
AltınPark Akarsu Spor Salonu'nun ev sahipliğini üstlendiği şampiyonada, 66 kiloda 40-44 yaş grubu kategorisinde Metin Aydoğan, 73 kiloda 45-49 yaş grubu kategorisinde de Kemal Çebi, Türkiye Şampiyonu olarak ilimize bir başarı daha kazandırdılar.
Judo Antrenörü Metin Aydoğan, yaptığı açıklamada, İl Temsilcisi ve aynı zamanda Milli Judo Hakemi olan Kemal Çebi ile Türkiye şampiyonu olmaktan ötürü mutluluğunu dilde getirerek, 4'üncü kez aynı başarıyı gösterdiğim için mutluyum.  Geçen senelerde ve yine bu yılda iki sporcu olarak katıldık. Judo İl Temsilcimiz Kemal Çebi ile bu mutluğu paylaştığım için ayrıca mutlu olduğumu ifade etmek isterim. İnşallah ilerleyen yıllarda ikiden fazla sporcu ile ilimizi temsil eder ve başarılar kazandırırız dedi.