Türkiye Hokey Federasyonu tarafından 12-17 Temmuz 2011 tarihleri arasında düzenlenecek “18 Yaşaltı Avrupa Şampiyonası”, Belarus’un Minsk kentinde gerçekleşecek. Türkiye Hokey Federasyonu Asbaşkanı Ahmet Gürhan Aygün, U18 Bayan Hokey Milli Takımı kafilesi ile birlikte Belarus’a hareket edecek.
Şampiyona hazırlıkları kapsamında 2-9 Temmuz tarihleri arasında Bolu’da yapılan 1 haftalık kampın ardından belirlenen milli takım kadrosu, teknik ekiple birlikte Belarus’a gidecek.
16 sporcu, 3 antrenör ve 3 yönetici ile katılacağımız şampiyona öncesi 18 Yaşaltı Milli Takımı’nın 2-9 Temmuz tarihleri arasında Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu’nda çok iyi bir kamp dönemi geçirdiğini vurgulayan Asbaşkan Ahmet Gürhan Aygün, “Sporcularımız, antrenörlerimiz eşliğinde Bolu’da çok iyi bir kamp dönemi geçiriyor.
Ocak ayında İtalya’da düzenlene 21 Yaşaltı Milli Takımı ile şampiyonluğu kaçırdık, fakat bu sefer 18 Yaşaltı Bayan Milli Takımı ile şampiyon olarak dönmek istiyoruz” dedi.