B Gençler Türkiye Şampiyonası’na katılacak Zonguldakspor, 26-28 Mayıs’ta Bartın’da, Kilimli Belediyespor ise 26-29 Mayıs tarihleri arasında Sakarya Grubu’nda mücadele edecek. Her iki temsilcimizin de gruplarında yer alan takımlar belli oldu.

Zonguldakspor’un bulunduğu Bartın Grubu’nda, Ankara’dan Petrol Ofisi-spor, Kastamonu’dan Kastamonuspor, Karabük’ten Karabükspor yer alıyor. Kilimli Belediyespor’un yer aldığı Sakarya Grubu’nda ise İstanbul’dan Beşiktaş, Yakacıkspor, Kocaeli’den Darıca Gençlerbirliği, Belediye Kağıtspor, Yalova’dan Doğuşspor mücadele edecek. Özellikle Kilimli Belediyespor’un yer aldığı grupta Beşiktaş gibi güçlü takımın yer alması dikkat çekti.

Öte yandan, Zonguldak’ın 26-29 Mayıs tarihleri arasında ev sahipliğini yapacağı B Gençler Türkiye Şampiyonası’nda mücadele edecek 6 takım belli oldu. 26-29 Mayıs’ta oynanacak 1. kademe karşılaşmalarında, Kocaeli’nden Kocaelispor, Uzun Çiftlik Belediyespor, Bursa’dan Bursaspor, Karayolları Yolspor, Sakarya’dan Sakaryaspor, Bartın’dan Kozcağızspor, 2. kademe için ter dökecek.