Kdz. Ereğli Belediyespor Basketbol takımlarında oynayan sporcular babalarıyla birlikte basketbol maçı yaptı. Sporcular “Babamla Basketbol Oynuyorum’’ projesi kapsamında babalarına karşı mücadele ederken maçı seyreden anneler de oldukça mutlu ve heyecanlı gözüktü.
“Babamla basketbol oynuyorum’’ projesi hakkında konuşan Kdz. Ereğli Belediyespor 2.Başkanı Ayhan Atay; “Ereğli Belediye spor basketbol ailesi olarak güzel bir akşam yaşadık. Amacımız sporcu ve aileleriyle bir bütün olmak. Tüm velilerimize teşekkür ediyorum dedi” dedi.
Antrenör Barış Bahadır ise yaptığı açıklamada, “Geçen sene sonunda ilkini yaptığımız ‘Babamla Basketbol Oynuyorum’ projesinin ikincisini gerçekleştirdik. 
Bu güzel akşama yaklaşık 70 sporcu ailesi katıldı. Sporcularımız için de aileleri içinde oldukça eğlenceli oldu. Biz aslında çocuklarla güzel bir basketbol yolculuğu yapmaktayız. Bu yolculukta veliler bizlerin en büyük destekçisi. ’dedi
Antrenör Levent Ekici’de , “Bu proje bizler için çok değerli. Hem sporcularımızın aileleriyle vakit geçirmiş oluyoruz hem de sporcularımızı yeni sezon öncesinde moral ve motivasyon olarak hazırlamış oluyoruz. Amacımız Ereğli Belediye spor basketbol ailesini gittikçe büyütmek. 
Bu anlamda katılımcı ailelere teşekkür ederim” şeklinde konuştu. Yapılan maç sonrasında etkinliğe katılan sporcular annelerin getirdikleri pasta ve börekleri yiyerek fotoğraflar çektirdi. Veliler organizasyonun ilerleyen tarihlerde tekrarlanmasını talep etti. (Haber Merkezi)