Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig'de ilk yarıyı lider tamamlayan Devrek Belediyespor, Bakacakkadı 100'üncü Yıl Atatürk Tatil Köyü'nde bir hafta süresince kamp yapacak. Sakatlıkları bulunan Erman ve Emrah'ı kampa götürmeyen Devrek Belediyespor, dün başlayan bu kamp döneminde, isimleri sır gibi saklanan iki oyuncu da denemeye alacak.

Devrek Belediyespor'un başarılı Antrenörü Vedat Öztürk, takımının motivasyon olarak ikinci yarıya çok iyi hazırlanacağını söyledi. İkinci yarıya daha iyi başlayıp şampiyonluğa ulaşmak istediklerini belirten Öztürk, futbolcularının bu kampı hak ettiğini de sözlerine ekledi.

Öztürk, yaptığı açıklamada, şunları söyledi;

 

HİÇ BİR TAKIMDAN ÇEKİNMİYORUZ, HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK

Devrek Belediyespor olarak ikinci yarıya daha güçlü hazırlanmak için bir haftalığına kampa girdik. Ligin ikinci yarısında zor deplasman maçlarımız var, ancak biz her maça final havasında çıkıyoruz. Bu maçlardan başarılı sonuçlar alacağımızı düşünüyorum. Rakip takımlar da ikinci yarı hazırlıklarına başladı ve transfer yapacaklar. Ligin ikinci yarısında da heyecanlı bir lig olacağını düşünüyorum. Biz çok güçlü bir ekibiz ve bu ligi şampiyon bitirip, Bölgesel Amatör Lig'e çıkmak istiyoruz. Ligin ikinci yarısında taraftar desteğine de ihtiyacımız olacak. İlk yarıda taraftarlarımız, bize verdiği desteğin iki katını ligin ikinci yarısında vermeliler. Hiç bir takımdan çekinmiyoruz, hedefimiz şampiyonluk ve bu doğrultuda mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz.