Geçtiğimiz günlerde BAL Ligi'nde mücadele edecek Futbol A Takımının Antrenörlüğü için Taner Demirbaş ile anlaşan Kdz. Ereğli Belediyespor yönetimi, Kadınlar 1.Ligi'nde mücadele edecek Bayan Futbol Takımının başına da Necat Bakan'ı getirdi.

 

Kadınlar 1.Ligi'nde mücadele edecek Kdz. Ereğli Belediyespor Bayan Futbol Takımının Antrenörlüğüne Necat Bakan getirildi. Ereğli Belediyespor 2.Başkanı Ayhan Atay ve Futbol Şube Sorumlusu Gökmen Baydan, kulüp tesislerde Necat Bakan ile bir araya gelerek; anlaşmaya vardı.  Anlaşmaya ilişkin bir açıklama yapan Ereğli Belediyespor 2. Başkanı Ayhan Atay, anlaşmanın hem kulüp hem de Necat Bakan adına hayırlı olmasını diledi.

 

BAKAN: ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM

Anlaşmaya ilişkin açıklamasına, "Öncelikle yeni sezonun bölgemiz için hayırlı olmasını diliyorum." diyerek başlayan Bakan, " Beni kadın futbol takımı Antrenörlüğüne layık gören sayın başkan Hüseyin Uysal ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Kadın futbol takımının Ereğli adına çok büyük önemi vardır. Bu görevi en iyi şekilde temsil etmek için elimden gelen gayreti göstereceğimden kimsenin kuşkusu olmasın."dedi.

 

 NECAT BAKAN KİMDİR?

1956 yılında Düzce'de doğan Necat Bakan, futbola Düzce Genç takımında başladı. Düzce Hamidiyespor'un ardından 3.Ligde Düzcespor,2 ligde ise Rizespor formaları giyen Bakan, daha sonra Kaynaşlıspor, Esnafspor, Alaplı İncivezspor'da oynadı. Bakan futbol hayatına 1989 yılında Erdemirspor- İncivez takımları arasında oynanan jübile maçıyla nokta koydu. 1984 yılında ilk Antrenörlük deneyimini Alaplı İncivezspor'da yaşayan Bakan, daha sonra sırasıyla Alaplı Belediye, Eleşlerspor, Düzce Beyciler Çimenspor, Karadenizspor, Esnafspor, Düzcespor, Erdemirspor ve son olarak da Gümelispor'u çalıştırdı.

 

(Haber Merkezi)