Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Zonguldak ziyaretinde verdiği sözü yerine getirdi. Zonguldak Kömürspor Başkanı Süleyman Caner’in ziyaret esnasında talep ettiği maddi destek atılan imzalarla sağlandı.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın talimatlarıyla 2017-2018 sezonu için Spor Toto Teşkilatıyla forma reklamı anlaşması yapıldı. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın isteği üzerine hazırlanan anlaşma bugün Zonguldak Kömürspor Başkanı Süleyman Caner ile Spor Toto Teşkilat Başkanı Muharrem Kasapoğlu arasında imzalandı.

Spor Toto Teşkilat Başkanı Muharrem Kasapoğlu ile makamında sözleşme imzaladıklarını söyleyen Başkan Süleyman Caner, “Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile Spor Toto Teşkilat Başkanı Muharrem Kasapoğlu’na Zonguldakspor camiası adına çok teşekkür ediyoruz. Bu destekle kulübümüz biraz da olsa nefes alacaktır. Takımımız maddi destekle birlikte çok daha iyi noktala gelecektir. İnşallah amacımız sabit kaynaklarımızı artırmak ve maddi sıkıntılar yaşanmadan sezonu geçirmektir. Bu doğrultuda çalışmalarımız devam edecektir” dedi.