Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig takımlarından Çaycumaspor, 5-6 Ekim 2013 tarihinde başlayacak 2013-2014 futbol sezonu hazırlıklarını sürdürüyor. Geçtiğimiz Cumartesi günü sezon açılışı kapsamında Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından Kilimli Belediyespor ile hazırlık maçı oynayan sarı-lacivertli ekip, sahadan 1-0 yenik ayrılmıştı. 
Çaycumaspor Antrenörü Serkan Bankoğlu, Kilimli Belediyespor’a 1-0 mağlup oldukları hazırlık maçını değerlendirdi. Bankoğlu, skorun önemli olmadığını, oyuncularının mücadelelerinin memnun edici olduğunu söyledi.
Bazı eksikleri olduğunu ve zamanla bu eksikleri gidereceklerinin de altını çizen Antrenör Bankoğlu, “Yaklaşık 8-9 transfer yaptık. Yeni bir takım oluşturuyoruz. Bu takımın zamana ihtiyacı var. Ama futbolcularımın Kilimli Belediyespor maçındaki iyi niyetli mücadeleleri beni memnun etti. Skor olarak hiç önemli değil. Kilimli Belediyespor iyi bir takım. Onlarda daha iyi olacaktır. Eksik bölgelere gerekli takviyeleri yapacağız. Ya da takımın içinde o bölgelere kaydırmalar yapacağız. İyi bir takım olacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.
Bankoğlu, Üzülmespor ile sezonun ilk maçını oynayacaklarını belirterek, “Üzülmez iyi bir takım kurdu. Üzülmezspsor’un geçmişteki başarılarını ve büyük bir kulüp olduğunu herkes biliyor. İyi bir maç olacağına inanıyorum, ama zor bir maç bizi bekliyor. Hak eden kazansın. Üzülmezspor’a şimdiden başarılar diliyorum. Biz Çaycumaspor olarak, üst sıralara oynamayı hedefliyoruz. Tabii bu hemen bir anda olacak iş değil. Zamana ihtiyacımız var. İnşallah Üzülmezspor ile oynanacak maça kadar süreyi iyi kullanıp, iyi çalışıp, daha iyi olacağımıza inanıyorum. Taraftarlarımız bize inansınlar, güvensinler. Sahada iyi bir Çaycumaspor seyredecekler” dedi.