Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7’nci Grup’ta Kilimli Belediyespor’un şampiyon olarak Spor Toto 3’üncü Lig’e çıkması nedeniyle, Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig şampiyonu Kozlu Belediyespor, BAL’a doğrudan katılmaya hak kazanmıştı.
Önümüzdeki sezon BAL’da yer alacak olan ikinci temsilcimizi belirleyecek olan baraj maçı için dün, Zonguldak Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nda (ASKF) teknik toplantı gerçekleştirildi. BAL 7’nci Grup’ta sezonu 4’üncü sırada tamamlayan Zonguldakspor ile Süper Amatör Lig Play-Off şampiyonu DM.Dilaverspor arasındaki baraj maçının, 24 Nisan 2011 Pazar günü saat 14.00’da Fener Sahası’nda oynanması için karar alındı. 
Zonguldak ASKF Genel Başkanı Tahir Buyurucu nezaretinde gerçekleştirilen teknik toplantıya, ASKF Başkanvekili Metin Malkoç, Genel Sekreter Naim Acar, ASKF Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Tibet, Futbol İl Temsilcisi Kemal Demir, Zonguldakspor Kulüp Müdürü Muhammet Koca, DM.Dilaverspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Harun Demir katıldı. Toplantıda, TFF tarafından belirlenen statü, kulüp temsilcilerine iletildi. Baraj müsabakasının tek maç ve eleme usulü oynanacağı, beraberlik halinde 15’er dakikalık uzatma, yine beraberliliğin bozulmaması halinde ise penaltı atışları yapılacağı açıklandı. ASKF Genel Başkanı Tahir Buyurucu, Eskişehir Demirspor’un Perşembe gününe kadar Tahkim Kurulu’na itiraz etmemesi halinde, baraj maçının belirlenen tarihte oynanacağını açıkladı. Başkan Buyurucu, “Düşecek olan takım da, çıkacak takım da ilimizin takımı. Hak edenin kazanacağı bir karşılaşma olacak. Baraj maçıyla beraber çıkacak olan takım inşallah bizi Spor Toto 3’üncü Lig’e taşır. Şehrimize yakışır centilmence geçen bir müsabaka diyorum” dedi.