Yeşil-beyazlıların kralbet Tosya Belediyespor maçı taraftarlarıyla barışma maçı olacak

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 13'üncü Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Kozluspor, 11 Aralık 2011 Pazar günü sahasında karşılaşacağı Kastamonu Tosya Belediyespor maçının hazırlıklarını, dün Kozlu Stadı'nda yaptığı çalışmayla sürdürdü. Yeşil-beyazlılar, alınan kötü sonuçlardan kaynaklanan moral bozukluğunu Tosya galibiyetiyle gidermek istiyor. Antrenör Bülent Öztürk, işlerin geride kalan 4 haftada yolunda gitmediğinin farkında olduklarını, ama kısa sürede toparlanacaklarını vurgulayarak, Aldığımız kötü sonuçlara Tosya Belediyespor maçıyla son vereceğiz. Haftalar süren düşüş sonucunda taraftarlarımızı üzdüğümüzün farkındayız. Bu karşılaşmada alacağımız galibiyet, hem 3 puan özlemimizi giderme, hem de taraftarlarımızın tekrar gönlünü kazanma anlamında değerli olacak dedi

GALİBİYET SÖZÜ
Liderken aldığı puan kayıpları sonucu şanssız bir dönemden geçen yeşil-beyazlı takım, sahasında oynayacağı karşılaşmada 3 puan özlemine son vererek, taraftarlarıyla barışmak istiyor. Son 4 haftada alınan 2 puanın taraftarlarını üzdüğünün farkında olan yeşil-beyazlı oyuncular ise, gerçek Kozluspor'u Tosya Belediyespor maçında izlettireceklerini söylediler. Kötü günleri geride bırakacaklarını belirten yeşil-beyazlılar, galibiyet sözü vererek, taraftarlarını maça davet ettiler.

3 PUAN SAVAŞI VERECEĞİZ
Grubun 5'inci haftasında en son Zonguldak Kömürspor'a kaybeden Tosya Belediyespor, ilerleyen haftalarda yenilgi yüzü görmedi. Kozluspor'un aksine son 4 haftada 3 galibiyet, 1 beraberlik alan Kastamonu temsilcisi, sıralamada temsilcimizin bir puan gerisinde 6'ncı sırada bulunuyor. Tosya Belediyespor, temsilcimizin düşüşünü fırsat bilip kazanmak için gelecek. Kozluspor'un Antrenörü Bülent Öztürk, Son 4 haftada kaybetmeyen rakip karşısında puan savaşı vereceğiz dedi. Tosya Belediyespor'u yenmek için ellerinden ne geliyorsa yapacaklarını belirten Öztürk, İlk yarının bitimine 2 hafta kaldı. Bu maçın ilki olan Tosya Belediyespor maçını galibiyetle tamamlayabilirsek, bu bizim ikinci yarıya moralli şekilde başlamamızı sağlayacak. Saha ve seyircimiz önünde çıkacağımız Tosya Belediyespor maçı, bizim için galibiyetin yanında, taraftarlarımızla barışma açısından önemli. Kazanıp tekrar çıkış yakalamak istiyoruz ifadesini kullandı.

KAPTAN DEVREYİ KAPATTI!
Ligin 9'uncu haftasında Düzce Beyköy Belediyespor ile oynanan karşılaşmada kırmızı kartla oyun dışı kalan yeşil-beyazlıların kaptanı Barış Keserci, Amatör Futbol Disiplin Kurulu (AFDK) tarafından 2 maçla cezalandırıldı.
Barış, devrenin bitimine 2 hafta kala aldığı cezadan dolayı Kozluspor'un oynayacağı Tosya Belediyespor ve Zeytinburnuspor maçlarında takımını yalnız bırakacak.