Ergün Penbe kendi adına açılan yaz Futbol Okulu’nun açılışını yaptı; Kilimli Belediyespor tarafından ‘Ergün Penbe Yaz Futbol Okulu’nun açılışını, Galatasaray’ın efsanevi futbolcusu Ergün Penbe yaptı. Önceki gün Kilimli Ahmet Şerifoğlu Stadı’nda gerçekleştirilen Ergün Penbe Yaz Futbol Okulu açılışına babası ve oğlu ile katılan Ergün Penbe, çocuklara çok çalışmasını tavsiye ederek kendisini de örnek gösterdi ve “Hiç bir zaman çalışmaktan yılmadım ve hep hedeflerim oldu. Hedeflerimin doğrultusunda hep yürümeye çalıştım ve bunda da başarılı oldum” dedi.

 

Okulun açılış törenine katılan Kilimli Belediye Başkanı Dr. Seçkin Özdemir’de Ahmet Şerifoğlu Stadı’nın ilk sezona yetiştirileceğini müjdesini vererek, “Kilimlimizin medeharı iftarı, canımız, kanımız Ergün Penbe’nin burada olmasından mutluyuz” şeklinde konuştu.

Kilimli Belediyespor Kulüp Başkanı Engin Aygün’de, Ergün Penbe’ye açılışa katılmasından dolayı teşekkür ederek, “Bu çocuklarımızın arasından yeni Ergün Penbe’ler çıkmasını istiyoruz. Onun için bugün ilk adımı attık.” diye konuştu.

Zonguldak’tan Pazar günü ayrılacağını ancak okul açılışı için ayrılmasını Pazartesi’ye erteleyen Ergün Penbe, sabah kulüp tesislerine gelir gelmez kendisini karşısında gören çocuklar Penbe’ye sevgi gösterisinde bulundular. Açılış öncesinde Kilimli Belediye Başkanı Dr. Seçkin Özdemir, Kulüp başkanı Engin Aygün ve yönetim kurulu üyeleriyle bir süre sohbet eden Ergün Penbe, adını taşıyan bir okulun açılmasından mutluluk duyduğunu belirtti. Daha sonra Ergün Penbe, Kilimli Belediye Başkanı Dr. Seçkin Özdemir, Kilimli Belediyespor Kulüp Başkanı Engin Aygün ve yöneticiler ile birlikte stadyuma geçtiler. Burada ilk Başkan Özdemlir, Ergün Penbe ve Kulüp Başkanı Engin Aygün Yaz Futbol Okulu’na katılan çocukların tek tek kutlayarak tebrik ettiler. Daha sonra hep birlikte toplu olarak hatıra fotoğrafı çektirdiler.

 

İNSANIN HERŞEY ELİNDE BULUNUYOR

Kendi adını taşıyan futbol yaz okulunun açılışını yapmaktan gurur duyduğunu belirten Ergün Penbe, çocuklara ilk dersi vererek onlara çok çalışması tavsiyesinde bulundu. Kilimli’nin doğup büyüdüğü yer olduğunu belirten Ergün Penbe, şöyle devam etti: “Tabi ki onlarla birlikte burada olmaktan çok mutluyum. Adıma böyle bir okul açılması beni çok onurlandırdı. İnşallah buradan inşallah nice Ergün Penbe’ler yetişir. Muammer Birdal olsun, Ahmet Kaya olsun, Tümer olsun, Ahmet Şahin olsun, buradan ismini hatırlayamadığım daha birçok futbolcu yetişti. İnşallah bundan sonra da hayırlı, Zonguldak’a, Kilimli’ye hayırlı futbolcu kardeşlerim yetişirler. İnsanın her şey elinde oluyor. İnsanın yeteneği bir yere kadar. Önemli olan yeteneğinin üstüne koyması ve çok çalışması gerekiyor. Burada beni bir çok tanıyan arkadaşlarımız var. Benimle beraber oynayan arkadaşlarımız var. Onlar da beni çok iyi bilirler ki hiç bir zaman çalışmaktan yılmadım ve hep hedeflerim oldu. Hedeflerimin doğrultusunda hep yürümeye çalıştım ve bunda da başarılı oldum.  Dediğim gibi yetenek bir yere kadar önemli olan istemek ve çalışmaktır. Ondan sonra başarı ister istemez geliyor. İnsanın kendine olan özgüveni de çok önemli. Buradan futbolcu kardeşlerime benim tek dileğim; istesinler, çok çalışsınlar” şeklinde konuştu.

 

EFOR SARFEDİYORUZ

Kilimli Belediye Başkanı Dr. Seçkin Özdemir’de, “Kilimlimizin medeharı iftarı, canımız, kanımız Ergün Penbe’nin burada olmasından mutluyuz. Ergün Penbe Yaz Futbol Okulu’nda yaklaşık 60 minik futbolcumuz var ve okulumuzun hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Zaten kendisi de profesyonel futbolcu olduğu için en önemli şeyin anahtarını söyledi. Çalışmanın, hırsın, azmin ve hedefin ne olduğunu bilmek ve ondan sonra kafamıza koyduktan sonra gerçekleştirilebileceğini çocuklarımıza anlattı. Bizde zaten bu amaçla girişimlerde bulunmuştuk. Kilimli özellikle futbola ve spora çok düşkün ve yatkın bir beldedir. O anlamda Ahmet Şerifoğlu Stadyumu’nu ilk sezona yetiştirmek için tüm elimizden gelen çabayı ve eforu sarf etmekteyiz. Sahamızı suni çimle çimledikten sonra tabi ki daha doğal ortamda, daha güzel ortamda iç açıcı ortamda çocuklarımızın ve gençlerimizin yetişmesi için elimizden gelen her şeyi yapacağız.  Ayrıyetten hocalarımıza, teknik yönetime, kulüp başkanımız Engin Aygün’e de desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

YENİ ERGÜN  PENBELER ÇIKSIN

Kilimli Belediyespor Kulüp Başkanı Engin Aygün ise; “Yaz futbol okulumuzun açılış günü ve gurur duyduğumuz Ergün Penbe’de açılışımıza katıldı. Şu anda 53 minik öğrenci ile açılışımızı yaptık ve katılımlar devam ediyor. Bu çocuklarımızın arasından yeni Ergün Penbe’ler çıkmasını istiyoruz. Onun için bugün ilk adımı attık. Çalışmalarımız devam ediyor.” dedi.

Konuşmaların ardından minik futbolcular hep birlikte “Ergün Penbe” diye bağırarak sevgi gösterilirinde bulundular. Ergün penbe okulun ilk idmanına katılarak çocuklara taktik öğretti. Bu arada Ergün Penbe’nin oğlu Berkay’da 67 numaralı formayı giyerek diğer minik futbolcular ile birlikte bir süre idman yaptı.

 

RADARTEPE’DE KAHVALTI

Açılış sonrasında ise Kilimli Belediyespor Kulüp Başkanı Engin Aygün, Ergün Penbe ve yönetim kurulu üyelerine, Radartepe Sosyal Tesisleri’nde yemek verdi. Buradan kuş bakışı Kilimli ve Zonguldak manzarasını seyreden Ergün Penbe, yöneticiler ile kahvaltı yaptı. Ergün Penbe akşam saatlerinde Zonguldak’tan ayrıldı.