Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) büyük umutlarla giren Zonguldak Kömürspor, Play-Off umudunu tüketti. Zirve yarışındaki rakiplerinin haftayı galibiyetle kapatmasının ardından Play-Off yarışı, kırmızı-lacivertli takım için bitime bir hafta kala son buldu. Kırmızı-lacivertli takım için tek söylenmesi gereken kelime, takımlarını destekleyen taraftarların tribünlerde hep bir ağızdan söylediği Şampiyonluk yarınlara kaldı tezahüratı…
DÜĞMEYE BASILDI
Başı sonundan belli Türk filmi gibi Zonguldak Kömürspor… 2008 yılında düştüğü amatör kümede her sezon hedefini profesyonel lig olarak belirleyen kırmızı-lacivertli takım, hep aynı hatalardan dolayı hüsrana uğruyor. Sezona şampiyonluk parolasıyla çıkan iddialı bir takımın 22 maçlık lig periyodunda 4 teknik adam değiştirmesi, takımın sonunu hazırlayan etken oldu. Şehrin büyük bir potansiyeli görmezden gelinerek, bir sezon daha heba edildi. Gelecek sezonun planlamasını yapmak için yönetim şimdiden düğmeye bastı. İlk önce teknik sorunları halledecek yönetim, takımın başındaki Teknik Direktör Kasım Gündüz'le mi yola devam edecek, yoksa başka teknik adamla mı çalışacak? önce bunun kararını verecek.
HESAPLAR BARAJ MAÇI İÇİN
Bu sezonda büyük hayal kırıklığı yaratan kırmızı-lacivertli takım, kalan son haftada baraj maçı oynamamak için galip gelmenin planlarını yapıyor. Zonguldak Kömürspor'a, Deplasmanlı Süper Amatör Lig şampiyonu Devrek Belediyespor ile baraj maçı oynamamak için son haftada Bayrampaşa Tunaspor'u yenmesi yetmeyecek.
Kömürspor, yine 38 puanlı diğer temsilcimiz Kozluspor ile ikili averajda altta bulunuyor. Kırmızı-lacivertli takım, tüm hesaplarını baraj maçı oynamamak için yapacak. Son hafta galip gelmek isteyen Zonguldak Kömürspor, aynı zamanda Kozluspor'un son haftada Zeytinburnuspor maçında puan kaybetmesini bekleyecek.
BAL MAÇLARI 1 HAFTA ERTELENDİ 
Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) 31 Mart-1 Nisan 2012 tarihlerinde oynanacak olan son hafta müsabakaları, Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) nedeniyle 1 hafta ertelendi.